LifeStyle

(P) In Love with Art la Kulturama Studio

Iubirea, o stare de spirit creativa

Sentiment complex, cu multiple definitii si semnificatii, iubirea a inspirat creatia, dar si distrugerea, de-a lungul trecerii timpului.

Razboaie sangeroase sau opere de arta, toate sunt rodul iubirii si tocmai asta demonstreaza natura duala a personalitatii omului. Arta este manifestarea sublima a iubirii, in arta se decanteaza admiratia, bucuria sau tristetea si deznadejdea, poezia se naste din iubire, perfectiunea formei in sine cuprinde iubire in stare pura, sunet, culoare si lumina.

Dragoste, pasiune, admiratie, dorinta sau extaz, toate se regasesc in creatia artistica, sunt sursa de frumos, in fiecare zi, anotimp sau varsta. Iubirea este un joc serios de-a viata si moartea, de-a a fi sau a nu mai..sau de a fi altceva!

Expozitia “In love with ART” , al carei curator este Mirela Traistaru, reprezinta o viziune comuna, armonioasa,  asupra extraordinarului potential creativ estetic al iubirii.

Cuzina, Bogdan Severin Hojbota, Lucian Muntean, Stefan Neacsu, Vasile Pop Negresteanu, Emilia Persu, Aurel Tar, Vasile Tolan va dau intalnire pe 14 februarie, la Kulturama Studio in strada Maria Rosetti nr.45, pentru un eveniment de exceptie.

Expozitia se desfasoara in perioada 18-28 februarie.

Related posts

Castigatori concurs BIFE-SIM 2014

Adina Meyers

Ton, ton să gustăm

Adina Meyers

Performanta x 2: PERSIL sustine echipa de handbal feminin a Romaniei

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe