Solutii Constructive

Ultimul truc pentru transformarea holului

Holul tau poate fi mai mult decat un simplu spatiu de trecere intunecos. Primul loc din casa pe care il vor vedea oaspetii tai este holul, iar ei se vor simti bine-veniti cand ii vei intampina intr-un hol unic, atragator si luminos.

Secretul pentru transformarea holul tau intr-unul cu totul special consta in montarea unui tunel solar de la VELUX. Tunelul solar capteaza si conduce lumina soarelui in interior, datorita unui tub puternic reflectorizant. Profilul exterior care se monteaza pe acoperis este discret, fiind similar cu cel al unei ferestre de mansarda/ferestre pentru acoperis terasa VELUX, dat fiind ca tunelul este disponibil atat pentru acoperis inclinat cat si pentru acoperisul tip terasa. Alege-l, asadar in functie de forma acoperisului tau.

Aplica din interior este foarte eleganta si beneficiaza acum de EdgeGlow, un inel de sticla transparenta care ajuta la o raspandire mai buna a luminii. Produsul se monteaza usor, dar recomandat este ca montajul sa fie realizat de catre un montator partener VELUX (care acorda garantie pentru montaj – detalii gasiti pe site-ul velux.ro).

Pentru alegerea corecta a tunelului, urmatorul pas este sa masori distanta dintre acoperis, de la locul unde doresti sa-l montezi, si tavan. Daca acesta este de maxim 2 m, ai nevoie de un tunel solar cu tub flexibil. Daca distanta este mai mare, pana la maxim 6 m, trebuie sa alegi tunelul solar cu tub rigid.

Tine cont de faptul ca tunelul cu tub rigid ilumineaza mai puternic, dar cantitatea de lumina va depinde de orientarea lui pe casa și de numarul de coturi.

Cu noul tunel solar VELUX poti ilumina nu doar holul, ci si cele mai intunecoase spatii din casa ta: baia, casa scarii, dressingul, bucataria, biroul si, in general, orice spatiu care nu are ferestre, deoarece tunelul ilumineaza chiar si in zilele intunecoase.

Pentru a afla cata lumina poate aduce tunelul solar VELUX in casa ta, consulta aplicatia Calculator LUX disponibila pe velux.ro. Aceasta genereaza numarul de tunele solare necesare si cantitatea de lumina primita in functie de orientarea tunelului pe acoperis, destinatia spatiului si dimensiunile acestuia.

Related posts

Locuiește în siguranță. 5 pași importanți pentru securizarea casei tale

Adina Meyers

Amenajarea balconului: care este cea mai importantă etapă

Adina Meyers

Va doriti o casa din lemn? Nu uitati cat de importanta este protectia impotriva focului

Adina Meyers