Intentionezi sa investesti intr-un sistem de incalzire electrica in pardoseala si vrei sa fii sigur ca apelezi la cine trebuie? Iti doresti ca sezonul de iarna sa te prinda de acum inainte pregatit? Pentru asta, alege un sistem de incalzire care sa se preteze nevoilor tale!

Din ce in ce mai multi sunt cei care vor sa dispuna de incalzire in pardoseala, iar avantajele sunt nenumarate. Cei de la  AMASS, furnizori de solutii economice de incalzire, iti propun o oferta care sa se potriveasca cu ceea ce tu iti doresti pentru caminul tau. Afla si tu de la experti ce presupune un astfel de sistem de incalzire si ia cea mai buna decizie!

Care sunt motivele pentru care trebuie sa alegi incalzire electrica in pardoseala?

Un sistem de incalzire in pardoseala se numara printre investiile pe care trebuie sa le faci atunci cand vine vorba de casa ta. Pentru inceput, trebuie sa tii cont ca vei avea parte de un confort termic maxim: in cazul celor mici, ei vor putea sa stea direct pe podea nestingheriti.

Aceasta investitie este una de durata intrucat tu vei beneficia de o garantie de 20 de ani: de asemenea, spre deosebire de celelalte alternative de incalzire asa cum sunt centralele pe gaz cu radiatoare, acest sistem are o durata e viata de 80 de ani si este mult mai ieftin ca investitie cu pana la 50%.

Atunci cand vine vorba despre montarea unui sistem de incalzire in pardoseala, lucrurile stau mult mai simplu decat crezi. Trebuie sa ai in vedere ca se poate recurge la un montaj in sapa: astfel, nu este nevoie de sape speciale sau sape cu anumite dimensiuni pentru pardoselile noi.

Totodata, recurgand la produsele necesare, se poate face montarea in adezivul gresiei si chiar sub parchet. Marele avantaj al montarii covorasului incalzitor sub parchet consta in faptul ca poate fi oricand demontat si montat cu usurinta in alt spatiu.

Poate unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui sistem de incalzire in pardoseala il reprezinta consumul destul de mic si asta se datoreaza functiilor cu care vin dotate termostatele (functii de reducere consum), a inertiei termice si a eficientei energetice. In plus, aceste sisteme nu prezinta risc ridicat la incendiu, explozie, inundatie, asfixiere sau electrocutare.

Tu te poti folosi de acest sistem de incalzire in pardoseala dupa bunul plac: este nevoie doar de termostat si tu poti regla de fiecare data cand este cazul temperatura pe care ti-o doresti. Intreg sistemul fiind montat in sapa, spatiul tau nu va fi aglomerat cu diferite produse si echipamente.

Cine se va ocupa ca tu sa dispui de incalzire in pardoseala?

Daca si tu iti doresti un astfel de sistem de incalzire in pardoseala, a sosit momentul sa apelezi la AMASS ! Firma are experienta pe piata de specialitate in ceea ce priveste sistemele de incalzire si degivrare conform nevoilor fiecarui client si servicii de specialisti.

Produsele folosite in proiectarea si montarea sistemelor sunt importate direct din Danemarca. In cazul in care s-a defectat sistemul de incalzire electrica in pardoseala, trebuie sa stii ca aceasta firma este unica in Romania datorita faptul ca detine echipamente pentru detectie defect. Daca vrei sa investesti in produse de calitate pentru tine si familia ta, asigura-ti tot confortul de care ai nevoie in casa ta doar cu AMASS !

Incalzire in pardoaseala – solutii inteligente in materie de sisteme de incalzire doar cu AMASS!

 

Related posts

Cum sa estimati corect bugetul pentru constructia unei case

Adina Meyers

Informatii Complete despre Cablurile Electrice

Adina Meyers

O gradina rustica cu ajutorul pavelelor Rustic si Patrat P4 rustic

Adina Meyers