LifeStyle

Programul In Culise 26 Octombrie – 1 Noiembrie

Vineri, 26 Octombrie

ORA 20:00

TOTI BARBATII MEI

Dupa Cristi Juncu

Cu: Diana Giubernea

Regia: Mona Gavrilas

Durata 1h

“Toti barbatii mei” este o comedie spumoasa, plasata in decorul urban. In centru atentiei avem o femeie, care nu poate sa doarma din cauza vecinilor de bloc, prea zgomotosi. Situatia este absolute normal sau macar binecunoscuta de toata lumea. La fel e si femeia: cel putin normala. Framantarile si monologurile ei, mai mult sau mai putin interioare, sunt insa pretextul pentru o comedie in care ne regasim toti, femei si barbati, cu neincrederi, intrebari si ganduri secrete.

Actrita cameleonica Diana Giubernea (in “Monoloagele Vaginului” interpreteaza mai mult de zece personaje) intra sub incidenta personajului creat de regizoarea Mona Gavrilas, adica devine o femeie ca o “vioara Strafivarius cu corzile cam intinse, gata sa plesneasca”.

Fireste ca meditatiile doamnei in cauza se indreapta destul de repede spre universal masculine cunoscut sau in curs de cercetare.

Un jurnas cu zambet al simturilor, spectacolul “Toti barbatii mei” analizeaza cu ironie sau seriozitate experiente si trairi umane, predominant feminine.

ORA 21:30

HALLOWEEN big fat awesome PARTY

I party
You party
He/She parties
We.. HALLOWEEN!

Halloween, neHalloween.. noi tot facem o mega-petrecere costumati in personaje diverse! Ii poti intalni pe Pocahontas, pe Alba ca Zapada, pe Episcop, pe Mumie, pe Superman, pe Pisicute, Zane sau Vrajitoare si asa mai departe..

Asa ca VINERI, 26 Octombrie, de la ora 21:30 ne intalnim cu totii In Culise (Str. Stefan Mihaileanu nr. 53) sa ne distram asa cum numai noi stim!

Petrecerea va fi cu Open Bar la doar 60 lei de persoana. Altfel spus, platesti numai 60 de lei si bei cat vrei!

Ce poate fi mai frumos? Asta-i seara in care poti sa fii altcineva, poti sa fii cine vrei tu sa fii.

Nu uita. Vineri, 26 Octombrie, ora 21:30. Open Bar – 60 lei/persoana.

SAMBATA, 27 Octombrie

ORA 19:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic de 1h si 30 minute., in stagiunea 2012-2013 a Teatrului In Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri, Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Mariei Popovici, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

DUMINICA, 28 Octombrie

ORA 19:00

SABOTAJ DIN IUBIRE

Dupa Amelie Nothomb

Cu: Anca Pitaru

Durata: 1h

LUNI, 29 Octombrie

MARTI, 30 Octombrie

ORA 20:00

FERMOARE, NASTURI SI CAPSE

De Mihai Ignat

Cu: Amelia Ursu, Ionut Maierean, George Macrea

R: Claudiu Puscau

4 prieteni, o sinucidere, o bricheta, multe intrebari si dileme… intr-o piesa de teatru despre prietenie, despre greselile pe care le facem, despre fragilitatea vietii, despre moarte si despre dorinta de-a merge mai departe…

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6icmtt2woV4&feature=youtu.be

MIERCURI, 31 Octombrie 

ORA 21:00

FRUMOASA CALATORIE A URSILOR PANDA

De Matei Visniec

Cu: Cosmina Soare, Stefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu

La saxofon: Sofian Miron

Durata: 1h15

JOI, 1 Noiembrie

ORA 21:00

MONOLOAGELE VAGINULUI

Dupa: Eve Ensler

Cu: Diana Giubernea

Regia Mona Gavrilas

Durata: 1h

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilas a starnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa il vada si sa il revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp si in spatiu, impreuna cu toti cei din sala.

 

 

Related posts

Iata de ce gama de aparate fitness pentru acasa este ideala in prezent!

Adina Meyers

Cum să alegi cel mai bun supliment de magneziu pentru tine

Adina Meyers

Călătoria conştienţei – noi perspective asupra morţii

Adina Meyers