LifeStyle

Carrefour serbeaza Ziua Mondiala a Crucii Rosii

Acestia au vorbit cu clientii despre Banca de Alimente, au masurat tensiunea arteriala si au raspuns la intrebarile legate de actiunile sociale ale organizatiei.

Carrefour Romania a lansat in luna aprilie 2011, o noua campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la sustinerea Proiectului “Banca de Alimente”, al Crucii Rosii Romane. Cunoscut deja clientilor nostri, inca de la lansarea sa in septembrie 2009, misiunea acestui proiect umanitar este de a oferi hrana persoanelor vulnerabile: familii fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane varstnice, familii numeroase, familii monoparentale, persoane fara adapost, persoane cu dizabilitati, persoane care sufera de boli cronice, tineri proveniti din centre de plasament.

Proiectul Banca de Alimente s-a bucurat de sustinerea publicului larg, care a donat de la inceputul proiectului 211.614 kg alimente, dintre care 86.759 au fost colectate in magazinele Carrefour si au fost deja distribuite catre 14.877 familii afectate de foame si saracie din toate zonele tarii. Intrucat in ultima perioada de timp numarul cererilor de sprijin primite din partea persoanelor vulnerabile, a crescut considerabil, Carrefour Romania si Crucea Rosie Romana, fac din nou apel la generozitatea clientilor Carrefour. Si luna aceasta angajatii Carrefour si voluntarii Crucii Rosii Romane vor distribui pliante si vor oferi informatii tuturor celor interesati sa ajute cu hrana familiile nevoiase.

“Contam pe sprijinul comunitatii locale, din fiecare judet, pentru a colecta alimente si a le distribui cat de repede posibil catre familiile care au nevoie de hrana.  Le multumim celor ce doneaza alimente in magazinele Carrefour si ne ajuta sa oferim un trai mai bun persoanelor dezavantajate”, a declarat directorul general al Crucii Rosii Romane, dnul Ioan Silviu Lefter.

In prezent, parteneriatul dintre Carrefour si Crucea Rosie Romana se desfasoara in 23 de hypermarketuri din Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava si Drobeta Turnu Severin, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau. Alimentele colectate in aceste judete sunt distribuite si in celelalte localitati din tara catre persoanele nevoiase. 

Carrefour Romania alaturi de Crucea Rosie Romana, prin proiectul Banca de Alimente, lupta impotriva foamei si a consecintelor acesteia aducand hrana si speranta in casa fiecarui om sarac. 

 

Related posts

Tu stii cum indepartezi petele de grasime din bucatarie?

Adina Meyers

O bază de tratament cu ape minerale va fi construită la Vizantea-Livezi, județul Vrancea – FOTO

Adina Meyers

Ce este interzis să faci în această zi în Sâmbăta Mare?

Adina Meyers