LifeStyle

Golden Sounds cu PAL Gold

Daca ti-ai petrecut ultimii ani cautand un radio retro cu stil, acum risti sa faci un atac de cord  cand o sa vezi  noul produs  din colectia PAL GOLD, creat de designerul  Henry Kloss pentru Tivoli Audio.

Noul Portable Audio Laboratory cu un design inspirat din anii 60 este valabil in patru nuante, insa se deosebeste de vechiul model prin cele trei butoane de control aurite.

Un radio perfect pentru orice incapere, de la baie si bucatarie,  la gradina sau living, PAL are acum un design  mult mai  placut, robust si elegant si isi pastreaza aceeasi capacitate de a prinde posturi cu o acuratete si calitate foarte mare,  dimensiunile reduse care l-au facut celebru si carcasa cauciucata care il face rezistent la umezeala si praf.

PAL e prevazut cu un comutator AM/FM , un disc pentru schimbarea frecventelor, un buton pentru volum, baterie ecologica  incorporata (se reincarca de fiecare data cand il bagi in priza si functioneaza pana la  16 ore) si este compatibil cu IPod si alte playere.

Desi de mici dimenstiuni PAL GOLD te lasa fara respiratie, mai ales cand conectezi un CD sau MP3 player pentru a profita de avantajele  acustice ale acestuia.

Ca toate produsele semnate Tivoli Audio caracteristica de baza este fidelitatea sunetului.

Ia-ti muzica cu tine oriunde ai merge.

*Timpul de functionare scade sau creste in functie de nivelul volumului

Greutate: 880 g

Articole similare

Mihai Baractaru, primul roman calificat la Campionatele Mondiale Ironman, se aliniaza maine la start

casamea.ro

Trăsături mângâiate de cel mai wow grooming kit de la Rowenta

comunicat de presa

Genți din piele naturală – versatilitate, rezistență și aspect deosebit

comunicat de presa

1 comment

Blqczhk 15 April, 2020 at 7:44 pm

Hereby: Sex-dimorphic riff and defended analgesia undivided sildenafil 50 mg

Reply

Lasă un comentariu