LifeStyle

Casti wireless Philips de luat in calatorii

Gibson Innovations iti prezinta castile wireless Philips SHB5500, perfecte pentru a te bucura de ritmurile preferate, la o calitate deosebita, oriunde te-ai afla, intr-o calatorie sau acasa. Acestea sunt prevazute cu conectivitate Bluetooth, astfel ca pot fi imperecheate cu orice dispozitiv portabil dotat cu aceasta tehnologie, fiind active intr-o raza de pana la 15 metri.

Castile Philips SHB5500 sunt dotate cu drivere de 32mm din neodim, fiind in acest fel capabile sa redea un sunet de calitate, clar, cu un bas pronuntat. Pentru un confort sporit in timpul auditiilor muzicale, banda de sustinere este reglabila, iar cupele au pernute moi, astfel pot fi utilizate un timp indelungat. Design-ul auricular al cupelor te izoleaza de zgomotele ambientale, pentru a te bucura de cele mai fine detalii acustice. Castile SHB5500 sunt usoare si pliabile, astfel ca pot fi transportate usor.

Reglarea volumului muzicii se realizeaza intuitiv prin intermediul unor butoane tactile pozitionate pe cupe. De asemenea, castile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice, in cazul in care au fost conectate la un smartphone. Daca primesti un apel in timp ce asculti muzica, cu o simpla atingere a butoanelor tactile pe una dintre cupe intrerupi melodia si preiei apelul telefonic.

Acumulatorul incorporat ofera o autonomie de pana la 9 ore de auditii muzicale sau de convorbiri telefonice sau 200 de ore in stand-by. Au inclus in pachet un cablu de alimentare USB.

Acestea sunt disponibile la un pret de 249 lei* si in doua variante de culoare: albe (SHB5500WT) si negre (SHB5500BK).

*Pretul difera in functie de magazinul din care achizitionati produsul.

Related posts

Soluții eficiente de întreținere a unui spațiu industrial

Adina Meyers

Dental One si 30 jurnalisti readuc zambetul copiilor de la Fundatia Casa Lidia

Adina Meyers

MD Architecture & Design aduce un colt din Provence in vitrina MADISON absolute beauty

Adina Meyers