LifeStyle

Programul In Culise 10-16 Mai

VINERI, 10 Mai

ORA 19:00

INSULA FEMEILOR – comedie

De Valeriu Butulescu

Cu: Cristina Moldoveanu, Ioana Chelmus, Dana Cojan, Cosmina Soare, Paul Alexandru, Florin Fratila

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Patru femei tinere, naufragiate pe o insula pustie. Patru femei cu o imaginatie dusa dincolo de ‘normal’ (dar ce e normalul?). Patru femei in a caror imaginatie barbatii

capata dimensiuni cosmice. Comicul de situatie, comicul de limbaj, comicul personajelor in sine vine din modul in care autorul stie sa gestioneze conflictul. Mesia mult asteptat prin intruparea intr-un barbat apare in final sub aspectul a… doi barbati. Si de aici conflictul se amplifica…

O comedie marca In Culise care nu te va lasa sa pleci din sala fara hohote de ras si poate si o lacrima. Erotism, neconventional si patru personaje superbe: Lady Robinson, o femeie autoritara, dar sensibila, fosta matroana de cabaret, Venera, dansatoare la bara, fiica distinsei Lady Robinson, senzuala si pragmatica, Elen, fosta profesoara de gramatica prabusita in misticism, Ala, obsedata de o mare idila pasagera si de alcool. Ele sunt pe scena exact asa cum le prezinta autorul insusi, adica niste nimfomane dezlantuite.

ORA 22:00

STAND UP COMEDY cu Toma, Sergiu si Andrei

Pret bilet: 20 lei

TOMA – comediant inca din 2006, a publicat doua volume de comic-uri si mai multe mini-albume, a castigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alti 30 de participanti si considera ca ciocolata alba nu e ciocolata adevarata.

SERGIU – comediant din 2006, fost editor pentru Playboy si acum pentru FHM, scenarist pentru Sector 7 (virale precum „Ma-ta are cratima”, „Carti te fac neprost”, etc.) si ramplasator de scutece pentru fi-su.

ANDREI – comediant de vreo doi ani (dar recupereaza mai ceva ca Chelsea in fata Stelei), co-autor a nenumarate parodii muzicale („Minim cu usturoi”, „Mica rugaminte”, etc.) si moldovean.

SAMBATA, 11 Mai

ORA 15:00

INCA O SANSA – Teatru Forum

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Cum ar fi sa te implici ca regizor intr-un spectacol bazat pe fapte reale? Dar sa schimbi chiar TU cursul vietii cuiva ?

Vino sambata In Culise sa vezi cat de usor si complicat ti se poate schimba viata !

Poate fi vorba chiar de tine ! Te inchipui?

Zilnic vedem, auzim si citim despre miile de catastrofe care se intampla si care ne inconjoara. *Zilnic ne lovim de tot soiul de probleme mici pentru noi – dar poate mari pentru altcineva si vice-versa. Putem spune – zilnic suntem opresati sau opresori cu sau fara voia noastra. Proiectul INCA O SANSA – a pornit de la ideea Teatrului Opresatilor, creat de regizorul brazilian Augusto Boal si va propune o proiectie a realiatii care poate fi schimbata de voi.

ORA 19:00

FRUMOASA CALATORIE A URSILOR PANDA POVESTITA DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITA LA FRANKFURTH

De Matei Visniec

Cu: Cosmina Soare, Stefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu

La saxofon: Sofian Miron

Durata: 1h15

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

“Calatoria ursilor panda reprezinta insesi vietile lor traite pana la punctul terminus. Viata este privita ca „vis al mortii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, catre atingerea ataraxiei. Calatoria ursilor panda trimite cu gandul la calatoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tiganci”. Totodata ea reprezinta proiectia unui nou inceput, un nou „ab origo”, punctul initial al unei noi vieti. Si astfel nimic nu se pierde, totul se transforma, caci totul este un ciclu neintrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

Parcurgerea celor noua nopti poate echivala cu coborarea celor 9 trepte ezoterice. Coborarea acestora fara a cadea inseamna a-si fi tinut in frau simturile. Noua este si cifra care, corespunzand celor 9 deschideri ale omului, simbolizeaza caile acestuia de comunicare cu lumea. Exista astfel credinta celor noua ceruri sau noua etape pe care trebuie sa le parcurga sufletul pentru a dobandi pacea vesnica.” (Irninis Miricioiu – prefata la volumul semnat Matei Visniec – Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt).

ORA 22:00

STAND UP COMEDY cu ARISTOCRATII

Pret bilet: 20 lei

Aristocratii este o trupa de stand up comedy romanesc. Stand up-ul nu e facut romaneste, doar in limba romana si de catre romani pentru public roman.

Trupa a luat fiinta in februarie 2007. Legenda formarii ei spune ca, simtind apropierea unei crize economice mondiale, un grup de aristocrati au hotarat sa treaca prin iminentul lor faliment cu zambetul pe buze.

Cei patru Aristocrati sunt cinci.

Radu Isac – fost comediant in trupa Cealalta, a inceput deflorarea la Deko pe vremea cind lumea credea ca stand up-ul se face doar la coada.

Sorin Pircalab – fost membru al trupei Brigada 2pe3. A fost la Romanii au talent unde a luat da-uri de la juriu si like-uri de la oamenii de acasa cit cuprinde

Cristi Fermecatoru – un personaj pe cit de chel, pe atit de invelit in mister. Un finut al umorului de tip one-liner, deadpan delivery, etc.

Raul Gheba – De vreo patru ani tinar promitator, asteptam sa devina un adult promitator. Cind nu e pe scena e jurnalist la saptaminalul de satira Catavenciii

Andy Daniluc – Un fost gras din Baia Mare, slabit si mutat la Bucuresti. In timpul liber munceste ca si copywriter pe foarte multi bani. Iar sambata de sambata ne vorbeste cu un dulce accent ardelenesc de pe scena In Culise Teatru Pub (fostul club Prometheus).

DUMINICA, 12 Mai

ORA 19:00

STAND UP COMEDY cu GABRIEL GHERGHE si GEORGE BONEA

Pret bilet: 15 lei

„Fericiti cei cu stand up” spune un pasaj biblic. Si asa o sa si fie. George si Gabriel va invita duminica seara la un show de tot rasul, in culise.

Cine nu stie adresa sa se ghideze dupa rasete pana pe gangul Piata Natiunile Unite nr. 3-5, demisol.

ORA 22:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX – tragicomedie (18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seara cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Durata: 2 h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Trei – pentru ca e cu trei actori

Piese – pentru ca sunt texte de teatru

Scrute – pentru ca nu sunt lungi

Fara sex – pentru ca nu sunt despre sex

(desi e greu sa vorbesti sau sa faci ceva timp de 2 ore fara sa amintesti despre asta)

O experienta marca In Culise, un spectacol care foloseste intreg spatiul din

Stefan Mihaileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urate, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe si preconceptii, dar, asa cum spune actorul Ionut Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toata lumea – cu atat mai putin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigat.

O tragicomedie – pentru ca vei rade (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator in stari si ganduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va intreba – un produs cultural de certa valoare.

Interzis sub 18 ani – limbaj groaznic.

LUNI, 13 Mai

ORA 20:00

DRUM UP – energie, percutie, comedie

Pret bilet: 20 lei

„Ritmul este trupul palpabil al unei energii” (Vasile Parvan)

Drum Up este show-ul perfect pentru o seara de neuitat alaturi de cei dragi. Un show exploziv, plin de umor si limbaje artistice: percutie, teatru, pantomima, improvizatie, muzica, parodie.

Se zice ca DRUM UP a schimbat percepta oamenilor asupra zilei de munca. Vino si convinge-te! Drum up face invizibila bariera dintre public si actori. Un show care incepe cu 3 oameni si se termina cu o scena plina de oameni.

Drum Up este un concept inteligent.

MARTI, 14 Mai

ORA 20:00

O SEARA FURTUNOASA – comedie

Scenariul si regia: Claudia Negroiu

Cu: Claudia Negroiu, Monica Alexandrescu, Dana Porlogea, Ninel Petrache, Razvan Dragu

Durata: 1h15

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Dupa 10 ani de turnee in lumea intreaga si distinctii in Tanganica si Congo, Caragiale revine la el acasa!

Se anunta asadar iar PREMIERA an tara a mega spectacolului „O SEARA FURTUNOASA” dupa nenea Iancu, intr-o forumula magica, nemaivazuta, nemaifacuta, nemaipomenita!

CLAUDIA NEGROIU – tanara speranta, detinatoarea marelui trofeu al festivalului de teatru din Absurdistan, dar inca aspiranta la premiul UNITER!

DANA PORLOGEA – unica romanca posesoare a unui bust din profil turnat in bronz, amplasat la intrarea in Canalul Panama, pentru merite deosebite in teatru!

RAZVAN DRAGU – un Napoleon al scenei internationale, unicul castigator al premiului „Asa NU!” din Papua Noua Guinee!

MONICA ALEXANDRESCU – intrata in GUINESS BOOK pentru cel mai mare numar de auditii la un singur spectacol (si tot degeaba)!

NINEL PETRACHE – Raj Kapoor de Romania si cetatean de onoare al orasului Baicoi!

MIERCURI, 15 Mai

ORA 20:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei (pret unic)

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic de 1h si 30 minute., in stagiunea 2012-2013 a Teatrului In Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri, Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Mariei Popovici, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

JOI, 16 Mai

ORA 19:00

MONOLOAGELE VAGINULUI

Dupa: Eve Ensler

Cu: Diana Giubernea

Regia Mona Gavrilas

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilas a starnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa il vada si sa il revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp si in spatiu, impreuna cu toti cei din sala.

ORA 22:00

STAND-UP COMEDY: CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS

Pret bilet: 20 lei

„Rasul ii indispune pe prosti si le provoaca vertij complexatilor”

Cristian Dumitru, Cristi Priza si Catalin Dumitru te invita joi incepand cu ora 21 la o portie zdravana de ras.

Daca vrei sa stii cum arata Catalin Botezatu spre sfarsitul unei partide sex sau daca vrei sa afli de ce atunci cand mergi la nunta ti se da o „marturie”, ori daca vrei sa stii de ce toti ardelenii sunt pe Orange, atunci e musai sa vii la show. Suna si rezerva-ti un loc in sala din timp.

Rezervari si informatii: 0744.914.007

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

 

 

 

Related posts

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

Adina Meyers

Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Adina Meyers

Work from home: cum să creștem productivitatea

Adina Meyers