LifeStyle

Franke castigator al prestigiosului premiu IF design

Hota Maris a fost recompensata pentru designul sau deosebit cu premiul IF design. Puterea inovatoare a companiei Franke a determinat membrii juriului sa acorde aceasta distinctie pentru designul produsului. Premiul reprezinta o recunoastere internationala pentru eforturile Franke de a oferi produse cu design deosebit.

Hota Maris este caracterizata prin forme rafinate si elegante, structura cu finisaj cristal si performantele profesionale recomandand aceasta hota pentru a completa intregul sistem Crystal din portofoliul Franke. Sistemul mai cuprinde, chiuveta, bateria, plita, cuptorul si cuptorul cu microunde cu acelasi design.

Hota Maris este disponibila in varianta alb sau negru cu dimensiunea de 60 sau 90 cm. Capacitatea mare de evacuare, 660 mc/h, aspirarea perimetrala, electronica evoluata si comanda prin touch control sunt argumente pentru ca aceasta hota sa nu lipseasca din bucatariile moderne.

Cu o vechime de peste 50 de ani, IF design este una dintre cele mai prestigioase competitii de design din lume, cel mai bun produs primind un sigiliu pentru calitatea admirabila a produsului.

Articole similare

Zoli Toth și Cantus Mundi deschid cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

Adina Meyers

Cel mai mare mural din România, la Festivalul Internațional de Street Art de la Sibiu – FOTO

Adina Meyers

Află cele mai noi tendințe în materie de frumusețe la Cosmetics Beauty Hair 2018

Adina Meyers