Home LifeStyle

Program SPA de apartament: tratamente de relaxare și practici de beauty

Tratamentele de relaxare şi de înfrumuseţare ar trebui să meargă mână în mână pentru majoritatea femeilor, în special în prezent, datorită numeroaselor centre SPA. Cu toate acestea, din motive obiective sau personale, multe femei nu trec pragurile centrelor beauty şi resimt zilnic lipsa unor clipe bine meritate de “timeout” de la forfota junglei urbane.

Iată cum să-ți pregătești singură o zi plină de tratamente de relaxare şi practici de înfrumuseţare.

Atmosfera

Totul începe cu atmosfera, aşadar începe programul de relaxare/ înfrumuseţare pregatindu-ţi colţişorul din casă perfect pentru o astfel de activitate de încărcat bateriile. Porneşte cu scaunul preferat şi înconjoară-l cu câteva plante de apartament pe post de palmieri, lumânări parfumate care îţi vor aprinde simţurile şi muzică pe gustul tău.

Aromaterapia şi baia relaxantă

Fiecare moment de răsfăţ începe cu o baie relaxantă, în cazul nostru un sanctuar de apartament unde uleiurile esenţiale joacă rolul personalului de spa. Pregăteşte-ţi un mix din uleiuri gentile cu pielea, precum lavandă, migdale dulci şi aplică-le pe piele.

Tratament pentru păr

Nu neglija niciodată podoaba capilară şi foloseşte timpul de relaxare că timp de acţionare a tratamentelor pentru păr cu ingrediente naturale. Pe părul proaspăt spălat şi umed, aplică o mască de păr cu banane pentru păr strălucitor sau un amestec din uleiurile esenţiale preferate de părul tău.

Masează uleiurile pe păr şi pe suprafaţă scalpului şi înveleşte-ţi podoaba capilară într-un prosop. Lasă tratamentul să acţioneze preţ de 30 de minute, în care te poţi ocupa de unghii sau de tratamente faciale şi clăteşte-ţi părul din nou.

Îngrijirea tălpilor 

Trebuie să acorzi în acest festin beauty şi puţină atenţie tălpilor.Stoarce sucul din jumătate de lămâie, adăugă apă caldă şi tine-ţi tălpile în acest sirop preţ de 10-15 minute. Înlătură pielea moartă cu o piatră ponce sau un scrub pentru picioare.

Îngrijirea mâinilor

Lasă-le la înmuiat într-un bol cu apă caldă şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă, preţ de 10 minute, apoi clăteşte-le şi usucă-le. Apoi aplică o cremă emolientă și masează ușor.

Related posts

IRIS concerteaza pe 8 februarie in Club Quantic!

Adina Meyers

De Vinerea Neagra la RURIS “Black Friday” tine o saptamana!

Adina Meyers

TEKA – Varietate de forme inovatoare

Adina Meyers