LifeStyle

Tefal lansează Optigrill®+, grătarul ultraperformant pentru pasionaţii de soul dining

Fie că este vorba despre cina festivă de Sărbători, o masă în familie sau de un prânz alături de prieteni, cu noul Tefal Optigrill®+ îi poți surprinde pe cei dragi cu o friptură excelentă, perfect pregatită!

Tefal Optigrill®+ este un grătar electric de ultimă generație, ce beneficiază de o tehnologie patentată, unică în lume, garantând rezultate perfecte de fiecare dată. El adaptează parametri esențiali – temperatura și durata –  astfel încât gustul și frăgezimea cărnii să fie păstrate intacte. Indiferent de talentul, experiența sau îndemânarea ta, Tefal te transformă într-un chef cât ai zice “Optigrill”!

Șase programe perfect adaptate stilului tău

Controlul procesului de gătire este cheia pentru un grătar bine făcut. Într-o tigaie sau cu un grătar obișnuit, temperaturile corecte sunt foarte greu de controlat și de optimizat. Aici intervine inovația Tefal – Optigrill®+ este prevăzut cu sase programe automate pentru burger, pui, sandwich, cârnaţi, carne roșie sau pește, un program pentru decongelare și un mod manual cu patru setări diferite de temperatură – de la nivelul I, ”Menţinere la cald” până la nivelul 4, ”Grătar bine făcut”, între 110 şi 275 grade Celsius. Optigrill dispune de un indicator luminos pentru nivelul de gătire, care permite monitorizarea procesului, astfel încât alimentele preparate să fie exact așa cum îţi dorești.

Cu Optigrill®+, Tefal a patentat și „Automatic Cooking Sensor“ – un senzor automat, prin care timpul de preparare şi temperatura sunt reglate automat, în funcţie de grosimea şi dimensiunea alimentelor și de numărul de porţii aşezate pe suprafaţa grătarului. Cu Tefal Optigrill®+ nu ai nici o şansă să arzi friptura deoarece semnalul sonor te anunţă când alimentul este gata preparat! 

Plăcile de gătit ale aparatului sunt din aluminiu turnat, cu invelis antiaderent şi detaşabile, ceea ce face ca spălatul lor să fie o joacă de copil, fiind compatibile cu mașina de spălat vase!

“Suntem convinși că Tefal va încânta si de aceasta dată publicul din România cu grătarul ultraperformant, Optigrill®+. Acesta vine în întâmpinarea tuturor celor gourmands et gourmets, a iubitorilor de preparate rafinate, dar și a celor care apreciază mâncarea bine gătită, din ce în ce mai mulți, mai informați și cu gusturi mai educate. Cu cele 6 programe automate diferite și 4 noi programe de gătit legume si fructe, Tefal Optigrill®+ este ușor de folosit și oferă rezultate excelente de fiecare dată”, declară Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Tefal, Groupe SEB.

Despre arta grătarului perfect cu Chef Cezar Munteanu şi Optigrill

Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfată cu specialitățile sale rafinate la restaurantul “Cezanne”, dezvăluie secretul meniurilor fine dining – grătarul electric Optigrill®+, cea mai recentă inovaţie de la Tefal.

“Fie că pregătesc o gustare mediteraneană cu jambon, brânză de capră şi legume, fie că alegerea mea se îndreaptă spre muşchi de vită Red Angus sau file de somon cu sos olandez, pot crea preparatul perfect. Cu ajutorul Optigrill®+, cele mai diferite alimente pot fi transformate cu un minimum de efort şi rapiditate în preparate delicioase. Alimentele îşi păstrează savoarea irezistibilă şi integrală, de fiecare dată”, declară Chef Cezar Munteanu.

Tips & tricks de la Chef Cezar Munteanu pentru a pregăti grătarul perfect

“Cu grătarul potrivit, așa cum este Optigrill de la Tefal, fiecare experienţă de gătit se transformă în… soul dining! Regăseşti plăcerea de a găti şi creezi cu pasiune şi emoţie preparate din ingrediente alese cu multă grijă, special pentru a aduce bucurie oamenilor”, completează Chef Cezar Munteanu.

Şi, pentru ca friptura pregătită de tine cu ajutorul Optigrill®+ să fie demnă de un chef, Cezar Munteanu te sfătuieşte să scoți carnea din frigider cu cel puţin 30 minute înainte de a o prepara și să o asezonezi înainte de a o găti. Un ultim secret este să lași friptura “să se odihnească” după ce o prepari, semiacoperită, într-un loc cald, pentru minim 10 minute înainte de a o servi.  

Voila! Cu Tefal Optigrill®+ poţi avea experienţa soul dining chiar la tine acasă! Bon appetit! 

 

Related posts

Electromagnetica este alaturi de o noua generatie de scolari

Adina Meyers

Spatiu restrans? Optiuni nelimitate cu masinile de spalat rufe compacte de la Electrolux

Adina Meyers

CONCURS: Reteta preferata iti aduce o plita de lux, marca Teka

Adina Meyers