LifeStyle

Roca lanseaza Meridian

Roca lanseaza în Romania Meridian, o noua colectie de obiecte sanitare ce cuprinde o selectie variata de lavoare, toalete si bideuri ce pot fi combinate pentru a obtine un plus de personalitate si originalitate pentru orice camera de baie. Varietatea formelor si dimensiunilor stimuleaza imaginatia oricui îsi doreste o baie cu personalitate, provocandu-l sa descopere solutia ce se adapteaza perfect oricarui spatiu modern, functional si cu un design deosebit.  

Meridian numara 36 de obiecte sanitare în al caror design primeaza liniile fluide. Conturul oval, placut al lavoarelor si vaselor de toaleta, completat de marginile rotunjite si de finisajele delicate fac din colectia Meridian o optiune reala pentru oricine apreciaza perfectiunea curbelor. Mai mult, numarul mare de piese  disponibile în showroom-urile Roca permite oricui sa-si gaseasca o combinatie personala de obiecte sanitare pentru baie, indiferent de marimea sau forma camerei respective.

Noua colectie contine zece modele diferite de lavoar (pe colt, simple, duble, cu una sau doua extensii, încastrate sau semi încastrate în blat, dar si modele speciale) disponibile în mai multe dimensiuni, un piedestal, doua semi piedestale, cinci tipuri de vas de toaleta si patru tipuri de bideu. Multitudinea de optiuni ofera utilizatorului posibilitatea de a crea combinatii unice, originale, specifice fiecarui spatiu în parte.

În plus, Roca pune la dispozitia clientilor sai si o gama extrem de interesanta de mobilier pentru baie, perfect adaptabile oricarui obiect sanitar si într-o cromatica moderna, ce redefineste notiunea de baie alba si-i accentueaza si pune în valoare combinatia de piese aleasa.

Obiectele sanitare din colectia Meridian se pot achizitiona din showroom-urile Roca din toata tara. 

Related posts

Bread&Baguettine de la Tefal: masina de paine inteligenta cu programe speciale, adaptate dietei tale

Adina Meyers

Bicicleta care face hamburgeri – lansată la White Garden Party by Jubile Catering

Adina Meyers

Filmul „Octav” se lansează și pe DVD

Adina Meyers