LifeStyle

Roca lanseaza Meridian

Roca lanseaza în Romania Meridian, o noua colectie de obiecte sanitare ce cuprinde o selectie variata de lavoare, toalete si bideuri ce pot fi combinate pentru a obtine un plus de personalitate si originalitate pentru orice camera de baie. Varietatea formelor si dimensiunilor stimuleaza imaginatia oricui îsi doreste o baie cu personalitate, provocandu-l sa descopere solutia ce se adapteaza perfect oricarui spatiu modern, functional si cu un design deosebit.  

Meridian numara 36 de obiecte sanitare în al caror design primeaza liniile fluide. Conturul oval, placut al lavoarelor si vaselor de toaleta, completat de marginile rotunjite si de finisajele delicate fac din colectia Meridian o optiune reala pentru oricine apreciaza perfectiunea curbelor. Mai mult, numarul mare de piese  disponibile în showroom-urile Roca permite oricui sa-si gaseasca o combinatie personala de obiecte sanitare pentru baie, indiferent de marimea sau forma camerei respective.

Noua colectie contine zece modele diferite de lavoar (pe colt, simple, duble, cu una sau doua extensii, încastrate sau semi încastrate în blat, dar si modele speciale) disponibile în mai multe dimensiuni, un piedestal, doua semi piedestale, cinci tipuri de vas de toaleta si patru tipuri de bideu. Multitudinea de optiuni ofera utilizatorului posibilitatea de a crea combinatii unice, originale, specifice fiecarui spatiu în parte.

În plus, Roca pune la dispozitia clientilor sai si o gama extrem de interesanta de mobilier pentru baie, perfect adaptabile oricarui obiect sanitar si într-o cromatica moderna, ce redefineste notiunea de baie alba si-i accentueaza si pune în valoare combinatia de piese aleasa.

Obiectele sanitare din colectia Meridian se pot achizitiona din showroom-urile Roca din toata tara. 

Related posts

Legende, mituri si ritualuri masonice

Adina Meyers

Importanța igienei în industria alimentară

Adina Meyers

5 rezolutii de Anul Nou pe care sa le urmezi pentru casa ta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe