LifeStyle

Cu sau fără dungă la spate?

Moda revine. Regulile sunt (aproape) aceleași. Este clar că stilul elegant-clasic nu suferă schimbări majore și nu este niciodată demodat. Cu toții suntem de acord că dresurile cu dungă la spate sunt clasice. Aspectul chic atrage atenția asupra picioarelor, cu un efect vizual de subțiere a acestora. 

Dacă nu știai cum le purtau bunica sau mama ta, îți spunem noi cum să le porți acum:

1. Nu-ți fie teamă să le porți mai ales atunci când pantofii tăi sunt ușor ‚masculini’, fiindcă o să rezulte un contrast plăcut. Însă niciodată cu sandale.

 2. Sunt perfecte pentru picioarele bine proporționate – nu atât slabe, cât într-o formă perfectă – relevându-le și mai mult suplețea.

 3. Dunga este deja un statement îns, așa că nu purta dresurile în combinație cu culori puternice sau articole de îmbrăcăminte îndrăznețe.

 4. Dacă optezi pentru negru, le poți asorta cu ușurință la o gamă largă de ținute și culori. Așa că, dacă porți o rochie sau o fustă într-o culoare mai deschisă, alege un model de ciorap cu un grad mare de transparență (sub 20 DEN), pentru a evita un contrast supărător.

Practic, e important să știi să îmbini sexualitatea certă a acestor ciorapi cu tipul tău de feminitate, mai ales că acea linie verticală senzuală este considerată ideală, de către marea majoritate, strict pentru ținutele de ocazie. Însă tu poți răsturna regulile cu puțină intuiție și curaj!

 Ia în calcul cele mai noi dresuri sosite pe piața românească, dresurile MERI (brandul cel mai tânăr al familiei MURA – un brand italienesc foarte apreciat pe plan mondial încă din 1956), care se potrivesc de minunte femeilor moderne și dinamice, care își doresc un look plin de culoare, care să le confere încredere. 

 Și nu uita: nu dresurile sunt protagonistul ținutei… ci tu!

 

 

Related posts

“MILITARI FEST” – Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni, în aer liber: teatru, concerte, sport

Adina Meyers

Cea mai mare colecție semnată de pictorul suprarealist Victor Brauner, scoasă la vânzare – VIDEO

Adina Meyers

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

Adina Meyers