LifeStyle

METROPOLIS – microcentrala mica cu parametrii functionali mari

Metropolis DGT este o microcentrala compacta care, datorita dimensiunilor reduse, reprezinta solutia ideala pentru cei care au probleme cu spatiul. Utilizarea acesteia este foarte recomandata în constructii noi, acolo unde spatiul desemnat pentru instalarea microcentralei este limitat si oricum trebuie sa fie fructificat cat mai bine.

 Designul elegant, usurinta la utilizare si caracteristicile functionale de nivel înalt reusesc sa satisfaca cerintele de caldura si apa calda maneajera, oferind cel mai înalt nivel al calitatii SIME.

Metropolis DGT respecta  Directiva de Gaz CEE 90/396, Compatibilitate electromagnetica 2004 / 108 / CE, Joasa Tensiune 2006 / 95 /CE si Randamente CEE 92 / 42.

Simplu si fiabil

Dimensiunile extrem de reduse ale Metropolis DGT (adancime mai mica cu 5 cm fata de modelul anterior) favorizeaza introducerea microcentralei în mobilierul suspendat de bucatarie si efectuarea cu usurinta a operatiunilor de întretinere chiar si în spatii mai stramte. Utilizarea schimbatorului bitermic diminueaza în mod evident pericolul depunerilor pe partea cu apa calda menajera, permitand eliminarea componentelor critice în ceea ce priveste fiabilitatea (schimbatorul de caldura în placi si vana deviatoare) si permitand o amplasare simplificata a componentelor în microcentrala. Astfel este facilitat accesul si se garanteaza simplificarea operatiunilor de întretinere.

Un fluxostat pe partea de apa calda menajera permite o mai mare stabilitate a temperaturii.

Functionala si tehnologica

Tabloul de comanda al  Metropolis DGT îmbina functionalitatea cu tehnologia. Sime a utilizat pentru prima data taste digitale, sau de fapt dispozitive electronice care au capacitatea de a percepe prezenta degetului aflat în imediata apropiere. Aceasta solutie elimina componentele mecanice în miscare si permite realizarea unui tablou etans (microcentrala a obtinut într-adevar gradul de protectie  IPX5D). Comenzile simple si intuitive fac cu adevarat foarte simpla utilizarea, un display LCD si led-uri de diverse culori permit vizualizarea instantanee a principalelor informatii si a unor eventuale defectiuni de functionare.

Related posts

Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

Adina Meyers

Catalogu IKEA 2013 da o noua viata casei tale

Adina Meyers

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii pentru profesionisti – pentru lucrari in beton, metal, lemn

Adina Meyers