LifeStyle

Dăm start primăverii la Gymboland cu ateliere creative pentru cei mici!

În luna martie, toate locurile de joacă Gymboland sunt învăluite de spiritul ludic al primăverii. Temperaturile cresc și odată cu ele și energia celor mici iese din hibernare. Încurajează-i și înscrie-i la atelierele Gymboland. Aici, specialiștii Gymboland, alături de personajele de poveste care îi vor întâmpina, au creat un program de activități tradiționale de mărțișor și de ziua mamei care vor stimula imaginația celor mici.

Activități creative pentru prichindei

Copilul tău este invitat în lumea magică a lui Pogo, unde va descoperi o serie de meșteșuguri interesante care îl vor distra și îi vor dezvolta abilitățile creative. Activitățile tematice, de primăvară sunt incluse într-un program de ateliere adaptat la vârstele micuților. Fiecare loc de joacă Gymboland are un program special, așa că poți alege din seria de ateliere creative în funcție de ce îi va plăcea micuțului tău și de agenda ta.

 

În Gymboland AFI Cotroceni, cei mici descoperă cum să facă brățări mărțișoare, buburuze din carton colorat, felicitări de ziua mamei, peisaje de primăvară și personaje din hârtie colorată și culori.

 

Gymboland Promenada și Gymboland Veranda au pregătite ateliere vesele de decupaj și scriere în care tot primăvara este laitmotiv. Mărțișoare și flori de hârtie obținute cu migală și amuzament vor aduce un zâmbet de satisfacție pe chipul celor mici. Toți prichindeii vor fi ghidați să învețe tehnici noi de creație pentru a simți bucuria de a crea ceva cu propriile mâini.

 

Descoperă programul de ateliere de la cel mai apropiat loc de joacă Gymboland pe pagina de Facebook Gymboland sau pe site și înscrie-l pe cel mic la o nouă aventură creativă!

 

Program pentru cel mic de Mărțișor și de 8 martie, o pauză și pentru tine

Un atelier creativ la Gymboland poate fi un cadou perfect pentru cel mic, dar și pentru tine. În timp ce prichindelul tău întră în universul de basm ghidat de Pogonici și ajutoarele sale, tu te poți retrage la o cafenea sau te poți relaxa în mall. O echipă mare este atent distribuită să supravegheze atent locul de joacă. În timp ce personalul calificat de la Gymboland are grijă de micuțul tău, locul de joacă este permanent monitorizat și securizat de echipa magică din spate. Astfel, Gymboland creează mixul perfect între distracție și siguranță, menținându-și locul în topul preferințelor părinților și copiilor.

 

Vino la Gymboland și ești sigur că îți lași copilul pe mâini bune și că se va distra de minune în lumea magică a lui Pogonici!

Mai nou, te invităm și pe pagina Gymboland de Instagram:

 https://www.instagram.com/gymboland/

 

 

 

 

Related posts

TVA-ul cadou la Praktiker Romania. Preturi considerabil mai mici pentru mii de produse

Adina Meyers

Măștile medicale au început să fie produse și în țară – Coneltex din Suceava produce și vinde seturi de măști

Adina Meyers

Oțetul și câteva întrebuințări ale sale

Adina Meyers