LifeStyle

Vara copiilor: Accesorii chic pentru orice pitic

Accesoriile de vara sunt must-have in orice tinuta, iar copiii se pot bucura de o multime de modele, perfect adaptate personalitatii fiecarui prichindel, care le ofera stil, libertate de miscare, alaturi de o doza generoasa de autenticitate.

Daca vrei sa iti scoti copilul din anonimat vara aceasta, dar sa-i oferi totodata doza de confort si protectie de care are nevoie la joaca, iti propunem cateva accesorii chic, vesele si la moda, care contribuie din plin la scrierea celor mai frumoase povesti de vacanta.

Sapca Water Blue – Gugguu

Niciun baietel nu are voie sa rateze accesoriul momentului in acest sezon – sapca. Dincolo de utilitatea ei in protejarea capului de soare si de canicula, se poate simti spiritul de vacanta doar uitandu-te la ea. Valurile marii, distractia din vacanta si joaca fara de sfarsit sunt parca “scrise” in albastrul bleu al acestui accesoriu demn de orice pitic sic.

Sandale mini Melissa Aranha Transparent

Jucause, parfumate si foarte confortabile, aceste sandalute pentru fetite sunt accesoriile care fac senzatie vara aceasta in moda pentru copii.  Dintr-un material transparent, dar totodata colorate si cu un parfum deosebit, piciorusele micutelor sunt pregatite sa ia cu asalt terenul de joaca sau plimbarile indelungi cu papusa.

Curea Leather Brown Bosso

Cureaua confectionata din piele este accesoriul ideal atunci cand vrei sa oferi un accent glam sau fancy tinutelor unui copil.  Are si o componenta practica, insa dincolo de ea, ofera un aer modern micutilor urbanisti exploratori.

Sac Honey Bee Green Gosoaky

Ideal atat pentru fetite, cat si pentru baietei, sacul Honey Bee este unul dintre cele mai chic accesorii pentru copii ale verii. Este spatiul ideal in care micutii isi pot depozita cele mai indragite jucarii, creioane, carti, indiferent ca merge la o plimbare prin oras sau ca pleaca in tabara ori in vacanta cu parintii.

Preturi produse:

Sapca Water Blue – Gugguu 160 lei

Sandale mini Melissa Aranha Transparent  264 lei

Curea Leather Brown Bosso 155 lei

Sac Honey Bee Green Gosoaky 155 lei

Related posts

Un look diferit în fiecare zi cu Rowenta Multistyler

Adina Meyers

Beneficiile consumului de soia

Adina Meyers

Iti iubesti casa? Fa-i o asigurare!

Adina Meyers