LifeStyle

Pregatirile pentru Campionatele Balcanice de Proba Completa au intrat in linie dreapta

Asadar, Transylvania Horse Show se desfasoara in satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara), un loc recomandat de ghidul “Lonely Planet” ca fiind unul din primele locuri din lume unde sa calaresti ca turist si este organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si al Federatiei Ecvestre Internationale. Organizatorii evenimentului se bucura de sprijinul masiv al voluntarilor atat din tara precum si al celor din strainatate. Evenimentul gazduieste 3 tipuri de competitii, completate zilnic de o serie de demonstratii si evenimente adiacente destinate spectatorilor.

1.Campionatele Balcanice de Proba Completa (Balkan Eventing Championship), cel mai mare eveniment de marca pentru profesionisti din Balcani, de importanta continentala, la care s-au calificat concurenti din Romania, Turcia si Bulgaria, in urma probelor desfasurate weekend-ul trecut in Bulgaria, la Schumen. Campionatele Balcanice de Proba Completa sunt organizate anual, ultima editie desfasurandu-se in Turcia, la Eskisehir. Probele din concurs vor fi: dresaj, obstacole si cross-country.

2.Concurs Complet International (CCI), la aceasta disciplina de Proba Completa concurentii profesionisti vor avea de infruntat 3 probe: dresaj, obstacole si cross-country. Concursul este organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI).

3.Concurs International Universitar, “Cupa Natiunilor pentru Studenti” (“AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2013), este organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC), cea mai mare asociatie de acest gen din lume. La aceasta sectiune participa studenti din toata lumea care vor concura la 2 probe: dresaj si sarituri obstacole. Transylvania Horse Show a primit premiul “Concursul anului” pentru editiile 2011 si 2012 din partea AIEC (Association Internationale des Etudiants Cavaliers) .

Presedintele juriului, alcatuit din arbitri si oficiali din Irlanda, Austria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Marea Britanie si Romania,  este Gerd Kuest din Germania. Prezenta delegatului tehnic al Federatiei Ecvestre Internationale, Peter Fell din Irlanda, este garantia faptului ca evenimentul se va desfasura conform standardelor internationale.

Competitia se va intinde pe 3 zile. Ziua de concurs va incepe la ora 9:00 si se va inchide in jurul orei 17:30. Programul complet il gasiti aici: http://www.horseshow.ro/ro/program-general

Organizatorii Transylvania Horse Show 2013 ii invita sa petreaca un weekend de poveste in inima naturii atat pe cei pasionati de cai dar si pe cei care isi doresc sa cunoasca mai bine tainele calariei. Iata cateva variante de cazare in zona: http://www.horseshow.ro/ro/cazare

 

Articole similare

Recapata-ti silueta!

Adina Meyers

Ingredientele care dau gustul desavarsit al ciorbei de vacuta

Adina Meyers

Sondajul de engagement organizat de Aon România s-a finalizat cu ceremonia de nominalizare a companiilor Best Employer

Adina Meyers