LifeStyle

Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi&Saatchi PR, cel mai nou ambasador al lui Jamie Oliver

Food Revolution Day care anul acesta se sarbatoreste la nivel international pe 17 mai, este ziua dedicata actiunilor de constientizare a beneficiilor alimentatiei sanatoase. Initiativa a fost lansata de renumitul bucatar Jamie Oliver in mai 2012 si are ca scop dezvoltarea educatiei alimentare ca o punte pentru transformarea vietilor a milioane de oameni din intreaga lume. Prima editie a inclus peste 1.000 evenimente organizate de reprezentanti din 62 de state la nivel global.

Sunt onorata ca am fost inclusa in lista ambasadorilor lui Jamie Oliver si imi doresc sa impartasesc cu cat mai multi oameni principiile unui stil de viata sanatos adoptat cu mai multi ani in urma. Mi-am propus ca in fiecare luna sa organizez cel putin un eveniment, si pentru ca sunt mama mi-ar placea sa ajut cat mai multi copii sa devina constienti importanta unei alimentatii sanatoase, a declarat Larisa Petrini, ambasador Food Revolution Day.

„Este minunat ca Larisa s-a implicat in evenimentul din acest an, mai ales ca intentionam sa-l organizam mult mai bine ca in anul precedent. Imi doresc ca toata lumea careia ii pasa de educatia alimentara sa fie cat mai unita pentru a demonstra ca aceasta este o problema foarte importanta. Copiii nostri trebuie sa invete despre alimentatia corecta inca de la o varsta frageda.  De asemenea, avem datoria morala sa-i ajutam si pe adultii care nu stiu sa gateasca, dar vor sa traiasca sanatos. Food Revolution Day isi propune sa-i faca pe oameni sa inceapa sa gateasca sanatos cu alimente proaspete”, declara Jamie Oliver.

 

Food Revolution Day si Food Revolution Ambassador Program isi propun sa se organizeze impreuna cu diversi lideri pe tot parcursul anului si astfel sa ajunga la comunitatile din intreaga lume.  Evenimentele lunare organizate de acestia si provocarile in  care ei se vor implica, va face posibila formarea unei comunitati internationale de gurmanzi, bucatari, parinti, profesori, companii si activisti care sa colaboreze cu persoane care au cunostinte in domeniu si instrumente pentru a face alegeri sanatoase.

Related posts

Au început înscrierile la Bienala Timișoreană de Arhitectură – Beta 2020

Adina Meyers

HOROSCOP 21 decembrie. Racii vor trece prin niște schimbări neașteptate

Adina Meyers

6 sfaturi care te vor ajuta să găsești rochia de mireasă perfectă

Adina Meyers