Sărbătorile se apropie rapid, însă mai ai timp să îți decorezi casa într-un stil festiv. Strălucirea, aroma și magia Crăciunului învăluie clipele speciale în note de sărbătoare. Aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din an pe care o vei petrece alături de toți cei dragi. Impresionează-i cu un decor inedit care emană o atmosferă confortabilă și plină de farmec! Sărbătorile de iarnă reprezintă culoare, bucurie și liniște, o magie care ne vrăjește tot anul. Decorațiunile alese pot amplifica senzația magică din zilele de Crăciun. Iată câteva idei home&deco care îți vor transforma casa într-un cămin elegant și primitor.

Corpurile de iluminat

Una dintre cele mai vechi tradiții de Crăciun este aprinderea lumânărilor care semnifică puritate, speranță și reînnoirea vieții. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai frumoase decorațiuni luminoase și corpuri de iluminat ne învăluie cu strălucirea și cromatica lor. O lumină caldă va crea un ambient primitor și familiar, un decor festiv adecvat acestei perioade magice.

Crăciunul este momentul perfect pentru a-ți decora casa într-un stil de poveste. Poți alege ornamente luminoase, instalații inedite pentru brad sau poți adăuga o strălucire specială locuinței tale cu candelabre de cea mai bună calitate. Decorațiunile cu lumină caldă reprezintă cel mai important detaliu pentru a intra în spiritul sărbătorilor. Un candelabru va funcționa ca o piesă centrală și va adăuga eleganță casei tale. În plus, ai la dispoziție o mulțime de modele de candelabre care se pot adapta oricărui stil și cu care vei aduce în căminul tău adevărata magie a Crăciunului. Folosește corpuri de iluminat speciale și creează o ambianță festivă pentru a-i impresiona pe toți cei apropiați.

Suporturi pentru lumânări

Sărbătorile de iarnă reprezintă perioada perfectă pentru a-ți învălui casa cu un miros de scorțișoară, vanilie, brad sau citrice. Cele mai inedite lumânări reușesc să creeze un rafinament aparte prin lumina lor caldă și să invoce sezonul festiv prin aromele emanate. Dacă iți plac lumânările, Crăciunul este momentul perfect în care te poți bucura de ambientul plăcut și parfumat oferit de acestea. Așează-le în suporturi de lumânări speciale sau integrează-le în diferite obiecte din casă pentru un efect vizual unic.

Te poți folosi de pahare sau borcane din sticlă, cutiuțe metalice, săculeți din material textil, ghivece de mici dimensiuni, boluri, suporturi din hârtie. Acestea pot fi decorate cu fundițe, panglici, spray decorativ sau stickere ori ilustrații din hârtie cu steluțe, fulgi, reni, brazi. Creează suporturi de lumânări deosebite cu care îți poți decora locuința, masa de Crăciun sau chiar și bradul. Indiferent de ceea ce vei alege, te vei bucura alături de cei dragi de un sentiment frumos, ideal pentru lunile reci de iarnă.

Ghirlande și globuri realizate de toți membrii familiei

 

Una dintre cele mai deosebite idei home&deco pentru Crăciun o reprezintă confecționarea decorațiunilor. În multe familii acest lucru este o adevărată tradiție, mai ales că toți cei dragi își creează an de an amintiri plăcute. Ce poate fi mai frumos decât să confecționezi ghirlande sau să pictezi globuri alături de familie?! Copiii sunt cei mai încântați de aceste activități, așa că este momentul să începi să creezi ornamentele speciale cu care îți vei împodobi casa și bradul. Steluțele, ghirlandele și globurile sunt cele care completează magia Crăciunului și nu trebuie să lipsească din nici o locuință.

Le poți confecționa din hârtie, carton, crenguțe uscate de copac, conuri de brad, material textil sau plastic. Decorate cu frunze și flori uscate, produse strălucitoare, panglici, funde, beteală sau glitter în diferite culori, vei obține decorațiuni unice pentru colecția ta de Crăciun. De asemenea, dacă ai talent la desen poți picta alături de cei dragi toate decorațiunile deja confecționate. Creativitatea ta nu are limite, așa că îți poți personaliza ornamentele până în cele mai mici detalii.

Înfrumusețează casa și sărbătorile de iarnă prin utilizarea celor mai speciale decorațiuni. Alege corpuri de iluminat inedite, candelabre deosebite sau lumânări în suporturi minunate care să îți ofere o lumină caldă, perfectă pentru spiritul Crăciunului. Împărtășește aceste momente prețioase cu toți cei dragi și creați împreună cele mai frumoase experiențe și amintiri. Decorarea locuinței pentru sărbători nu trebuie să presupună costuri exorbitante, mai ales dacă își confecționezi propriile ornamente din materiale pe care le ai mai tot timpul la îndemână. Dă frâu liber imaginației și creează cea mai frumoasă atmosferă festivă pentru un Crăciun de poveste!

Related posts

Casă contemporană cu design prietenos

Adina Meyers

Reorganizarea unui open space

Adina Meyers

„Aceasta casa ne-a schimbat viata”

Adina Meyers