Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Holul de la intrare sau cartea de vizita a unei locuinte

Chiar daca locuința ta nu dispune de un hol mare, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa te reprezinte, sa fie in conformitate cu personalitatea si preferintele tale. Ba din contra, fiind prima încăpere din casa ta  felul în care este amenajat este foarte important.

Ideea de baza a oricarei incaperi a carei suprafata nu este foarte generoasa este ca ordinea si curatenia trebuie sa fie in permanenta prezente in acest perimetru. De asemenea, pe langa acestea, trebuie sa arate bine, sa fie confortabila si comoda.

Cu ingeniozitate veti putea obtine insa un spatiu deschis, aerisit.

In primul rand, renunta la mobilierul masiv in favoarea celui multifunctional, proportional cu spatiul in care va fi inserat.

Poti crea nise in perete care se vor dovedi foarte utile pentru depozitarea palariilor, caciulilor si a gentilor. Pentru protectia obiectelor personale opteaza pentru usile din sticla. Monteaza mici corpuri de iluminat in aceste zone; de altfel, lumina in general este esentiala pentru holurile inguste, mici.

Un alt truc la care poti apela este sa renunti la o parte din usile ce delimiteaza zona de acces de restul incaperilor. Astfel vei da senzatia de largime.

Mobilierul de hol ar trebui sa fie realizat dintr-un material cu un finisaj usor transparent, lucios. Rolul sau este acela de a reflecta lumina si de a crea o iluzie optica.

Culorile deschise sunt la mare cautare cand vorbim de spatii mici, mai ales holuri.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Scaunele – confort si design

Ion Diamandi

Robotul de bucatarie este un ajutor de nadejde pentru orice gospodina – afla cum il alegi corect

casamea.ro

Senzorul pentru plante Parrot Flower Power, acum si cu aplicatie pentru Android

casamea.ro

Lasă un comentariu

nineteen − ten =