LifeStyle

Calculeaza-ti singur factura!

Imi plac partenerii de afaceri care te invita sa iti cantaresti singur produsele si sa calculezi cat ai de platit pentru ele, cei care te invita sa iti calculezi singur factura ca sa poti face diferenta intre un furnizor si altul.

Un lucru este cert: din momentul in care iti pun la dispozitie calculator factura de energie electrica, inseamna ca nu au absolut nimic de ascuns si energia furnizata de ei este una dintre cele mai avantajoase de pe piata.

Daca in trecut, pe factura de electricitate se regaseau taxe impuse nedrept, cum ar fi taxa pentru Radioul National, in factura calculata de tine se exclud astfel de abuzuri.

Multi dintre consumatori erau revoltati de faptul ca se impunea sa sustina emisiuni pe care nu le ascultau niciodata, in plus, celelalte posturi erau discriminate comparativ cu cel national.

Furnizorul care te initiaza in calcularea facturii tale se numeste Novapg.ro si are o vechime de 10 ani pe piata de livrare a energiei electrice din Romania. Producator de energie 100% ecologica si furnizor de gaz natural, are parteneriate de lunga durata, atat cu persoane fizice, cat si cu companii de renume din tara.

Iata care sunt opiniile clientilor legate de acest furnizor de energie electrica si de gaze:

„De trei ani sunt furnizorii nostri de gaze si de electricitate, iar in timpul iernii facem lunar economii de pana la 100 de lei. Ii recomandam cu toata convingerea, fiindca nu intrerup niciodata furnizarea, iar in cazul unor avarii  generate de intemperii, dureaza cateva ore pana la repararea acestora” (N.O)

„Suntem o companie a carei activitate depide de energia electrica si de calitatea acesteia. De 5 ani colaboram cu Novopg.ro si datorita lor suntem cei mai buni din tara. Factura vine cu 7-10 % mai mica decat cea de la celalalt furnizor. Deconectarea de la fostul furnizor si racordarea la sistemele lor s-a realizat in mai putin de 15 zile, iar colaborarea a fost pusa la punct online, fara sa fim nevoiti sa ne deplasam la sediul lor.” (Companie de mobila de lux).

In cazul unei urgente legate de alimentarea cu energie electrica sau cu gaz (scurgeri de gaz, avarii in alimentarea cu energie electrica, defectiuni la instalatii), acestea se remediaza dupa 4-5 ore de la semnalarea ei,  pe site-ul oficial al firmei existand si numere de telefoane gratuite la care se poate semnala problema si solicita ajutorul, dar si adresa de e-mail.

In plus, puteti obtine furnizare dubla de energie electrica si de gaz de la acesti parteneri de nadejde care iti pun la dispozitie un calculator online al facturii tale viitoare.

Nu ratati sansa de a semna un contract de lunga durata cu acest furnizor care ofera libertatea de a renunta la parteneriart in cazul unor nemultumiri inainte de indeplinirea termenului, cu preaviz cu 21 de zile inainte!

E placut sa stii ca vei plati cu sute de lei mai putin iarna si ca poti verifica oricand, cu ajutorul calculatorului, cat ai de achitat.

Nimeni nu iti incarca factura, din moment ce o poti calcula dinainte.

Related posts

Despre grupul artistic NERVIA in noiembrie la MNAR

Adina Meyers

Cum organizezi o petrecere cu mulți invitați fără să devastezi casa

Adina Meyers

Calea către un oraș curat

Adina Meyers