Amenajari Interioare

Casa, dulce casa

Beneficiarii au apelat la ajutorul un arhitect pentru a gasi o solutia cea mai potrivita, intrucat casa existenta nu mai oferea confortul si spatiul necesar familiei ce urma sa-si mareasca numarul de membri. Dorinta de renovare si solutia mansardarii au venit in mod natural ca o completare a lipsei de spatiu, pentru a asigura confortul intim pentru tanara familie care urma sa-si intemeieze un camin in curand.

Deoarece dorinta parintilor era de a locui impreuna cu copiii, dar fiecare sa-si poata respecta intimitatea, proprietarii au optat pentru in defavoarea constuirii unui alt corp de cladire in aceeasi curte.

Mansardarea a durat aproximativ 3 luni. Pentru a folosi in totalitate spatiul din interiorul podului, acesta a fost refacut in totalitate. 

Mansarda satisface din punct de vedere functional necesitatile personale ale tinerei familii. Adaposteste in prezent un apartament cu doua dormitoare, un living cu spatiu pentru biblioteca,  scaldat  in lumina naturala printr-un grup de ferestre de  mansarda, o terasa cu deshidere spre curtea interioara si mai multe spatii pentru dressing.

Interioarele au fost decorate in stilul clasic, cu mult bun gust. Albul peretilor este dominant, in contrast cu parchetul, tamplaria si mobilierul din lemn. Combinatiile reusite de ferestre de mansarda aduc lumina si prospetimea aerului in toate partile casei: in living si dormitoare, pe hol, casa scarii si in baie. Finisajele reusite, obiectele decorative precum figurinele mici de decor amplasate pe mobilier sau mastile venetiene de pe pereti, creeaza o atmosfera calda, prietenosa.

Mansarda este un spatiu privilegiat fata de nivelele inferioare ale casei, avand o personalitate si un farmec aparte. Spatiile incanta prin intimitate si confort, fiind scaldate in multa lumina naturala. Cerul e mai aproape ca niciodata din toate colturile casei si invita la relaxare.   

Pentru mai multe detalii, vizitati velux.ro

 

Related posts

Instalarea ferestrelor de mansarda si a ramelor de etansare

Adina Meyers

Probleme comune în îngrijirea bambusului și cum să le rezolvi

Adina Meyers

Mov si verde, baza unui interior funky-chic

Adina Meyers