LifeStyle

Porphyras – primul boutique online de portelan pictat manual din Romania

Porphyras reprezinta un univers al portelanului pictat manual, in care frumusetea, originalitatea si utilitatea se regasesc in acelasi loc. Obiectele pentru arta mesei, dar si pentru decor, din portelan Bone China si decorate cu motive inedite, sunt un concept original Porphyras, ceea ce le confera un farmec aparte.

Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, portelanul continua sa fascineze prin farmecul sau de neegalat. Portelanul pictat manual se distinge prin singularitate, oferind posesorului mandria de a sti ca e proprietarul unei piese unice.

In atelierul Porphyras, fiecare obiect se picteaza de mana cu infinita dragoste si rabdare, astfel incat minutiozitatea artistului sa dea suflet portelanului si bucurie cui il foloseste. Toate piesele sunt de serie limitata, devenind astfel obiecte pretioase.

Numele Porphyras provine de la roca de porfir, care este foarte rara, de culoare rosie-purpurie, se gasea in Sahara si era foarte scumpa in antichitate; totodata, este un nume cu o rezonanta eleganta si exotica, mai precis greceasca, si cu o scriere sofisticata care reprezinta conceptul de autor. In plus, porfira este purpura, asociata cu regalitatea, raritatea si nepretuitul.

Fiecare desen din colectiile Porphyras spune o poveste. Astfel, putem sa devenim personaje in povestea Comoara Insulei de Porphyr sau ne putem lasa sedusi de haute couture pe portelan fin in colectia AltaModArte.

Colectia Racoare tropicala, prin tema si cromatica, ne invita sa visam la racoarea dupa care tanjim vara; Chemarea dragonului portocaliu foloseste simbolul puternic al acestuia, 2012 fiind in zodiacul chinezesc anul dragonului; in Gradina deliciilor regasim pasarea paradisului si orhidee sofisticate; Decandence vorbeste despre lumea rafinamentului voluptos; Colombina este jucausa si secretoasa; Diafan marin este luminoasa ca o dimineata de vara. 

Pentru arta mesei, Porphyras propune un stil de viata diferit si rafinat: seturi pentru cappuccino sau cafea, seturi pentru mic dejun, farfurii, platouri sau pahare.

Spatiul baii este innobilat de seturile pentru baie: dispenser pentru sapun, pahar, savoniera.

In camere, sfesnicele pentru lumanari sau casetele pentru bijuterii desavarsesc atmosfera spatiului nostru intim, atat de pretios in detaliile care ne compun starile de bine.

Porphyras si-a facut deja remarcata prezenta la Targul Ambiente de la Frankfurt, in luna februarie 2012. Ambiente este un targ impresionant de bunuri de consum si decoratiuni, cu 4 500 de expozanti din 87 de tari si 140 000 de vizitatori din 160 de tari.

www.porphyras.ro

Facebook/Porphyras

 

Articole similare

Cine este Raluca Racovita, unul dintre cei mai buni si talentati hairstylisti din Bucuresti

Adina Meyers

More Than Pub dezlănțuie frumusețea sănătoasă marca Herbagen

Adina Meyers

Tefal lansează Optigrill®+, grătarul ultraperformant pentru pasionaţii de soul dining

Adina Meyers