LifeStyle

Praktiker si Cetelem – un card de credit pentru ideile tale

Cumparaturile la Praktiker vor fi de acum simple si la indemana.

Astfel, cei care s-au hotarat sa-si puna in aplicare planurile de amenajare pot cere in magazinele Praktiker emiterea gratuita a cardului de credit Praktiker-Cetelem. Linia de credit este activata pe loc, chiar la momentul acordarii, asadar clientii au acces imediat la aceasta optiune de plata. Mai mult, pana in iulie, pentru deschiderea de card, Praktiker ofera si o reducere de 5% la toate produsele din magazine, mai putin cele aflate in alte promotii.

Utilizatorii cardului Praktiker-Cetelem beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 60 de zile cu dobanda 0% la cumparaturile facute si, printr-un simplu telefon, pot alege transferul tranzactiei in rate fixe. Acestia pot opta pentru o perioada de creditare cuprinsa intre 6 si 60 luni, in functie de nevoile personale. Cardul este valabil si in strainatate, oriunde este afisata sigla Mastercard, avand o arie larga de acoperire internationala.

„Incercam intotdeauna sa identificam nevoile clientilor nostri si sa gasim modalitatile optime de a raspunde la acestea: de la servicii post-vanzare de transport, combinare cromatica si pana la servicii si solutii financiare. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem ofera consumatorilor posibilitatea de a-si achizitiona produsele preferate mult mai repede, fara a se mai preocupa de aspectul financiar. Ne bucuram sa le putem darui clientilor un produs atat de flexibil si foarte avantajos in comparatie cu alte carduri similare”, spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

„Primavara este momentul in care cei mai multi dintre noi isi pun in aplicare planurile de renovare. Cu acest produs co-branded suntem, alaturi de partenerul nostru, in locul si la momentul potrivit pentru clientii nostri, oferindu-le un produs adaptat nevoilor lor. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem nu are taxe de emitere, platile sunt flexibile, iar comisionul de administrare este de doar 35 lei/an”, afirma si Miruna Senciuc, Director Comercial al Cetelem IFN S.A.

Cardul Praktiker-Cetelem va oferi periodic promotii, pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor. De exemplu, pentru cumparaturile efectuate in intervalul martie-aprilie, clientul are posibilitatea fie de a returna integral suma imprumutata, fara costuri, in termen de 3 luni de la data acordarii liniei de credit, fie de a plati rate lunare incepand cu a patra luna.

Toti cei interesati de cardul co-branded Praktiker-Cetelem pot solicita informatii suplimentare in magazinele Praktiker sau le pot gasi pe site-ul www.cetelem.ro.

Related posts

Bosch lanseaza noua gama de foarfece Isio pentru taiat iarba si tuns arbusti

Adina Meyers

Dezanoplum® – arma secretă, eficientă împotriva păduchilor!

Adina Meyers

Pandemia de coronavirus schimbă cariere: care sunt domeniile sigure

Adina Meyers