LifeStyle

Kika te pregateste de picnic si de plaja

kika propune clientilor noua colectie de mobilier de gradina – Jardini – caracterizata prin combinatii de texturi diverse si solutii adaptabile.

Produsele acestei colectii imbina in mod ingenios ratanul, sticla si metalul pentru un aspect sic si comod, in culori luminoase, dar şi obişnuitele nuante cafenii şi grejuri.

Albul contureaza noua tendinta si in materie de mobilier de gradina accentuând aerul proaspat al spatiului verde. O combinatie noua este cea de ratan si piele crem ce confera eleganta, dar in acelasi timp simplitate decorului in care ne bucuram de zilele insorite in natura.

Cuvântul de ordine al noii colectii este ’’adaptabilitatea’’ la spatii mici. Astfel, seturi de 5 produse (masa si scaune) pot fi depozitate usor de indata ce nu mai sunt folosite, datorita designului ingenios ce permite suprapunerea celor 5 piese astfel incât spatiul de depozitare sa fie minim.

Colectia Jardini se caracterizeaza printr-o gama larga de accesorii precum ghivece ornamentale de diverse forme si dimensiuni, felinare, scrumiere, jardiniere pentru balcon, colivii de pasari si diverse alte elemente cu functie practica. Sunt in trend accesoriile mari, de impact cu forme rotunde si in culori deschise ce confera spatiului un aer impunator.

Gama de plaja sau picnic este dominata de culori vii precum rozul, albastrul, verdele sau protocaliul.

Copiii se pot bucura de o colectie bogata, ce cuprinde bancute, corturi sau masute cu umbrelute.

Articole similare

Fusion Arts 2018: A place to reCREATE yourself!

Redactia

Magia Sarbatorilor la Bell’Agio Casa acum si in Baneasa Shopping City

Redactia

Ingredientul Secret al lunii ianuarie de pe platforma Electrolux: Para Conference

Redactia

Lasă un comentariu