LifeStyle

Kika te pregateste de picnic si de plaja

kika propune clientilor noua colectie de mobilier de gradina – Jardini – caracterizata prin combinatii de texturi diverse si solutii adaptabile.

Produsele acestei colectii imbina in mod ingenios ratanul, sticla si metalul pentru un aspect sic si comod, in culori luminoase, dar şi obişnuitele nuante cafenii şi grejuri.

Albul contureaza noua tendinta si in materie de mobilier de gradina accentuând aerul proaspat al spatiului verde. O combinatie noua este cea de ratan si piele crem ce confera eleganta, dar in acelasi timp simplitate decorului in care ne bucuram de zilele insorite in natura.

Cuvântul de ordine al noii colectii este ’’adaptabilitatea’’ la spatii mici. Astfel, seturi de 5 produse (masa si scaune) pot fi depozitate usor de indata ce nu mai sunt folosite, datorita designului ingenios ce permite suprapunerea celor 5 piese astfel incât spatiul de depozitare sa fie minim.

Colectia Jardini se caracterizeaza printr-o gama larga de accesorii precum ghivece ornamentale de diverse forme si dimensiuni, felinare, scrumiere, jardiniere pentru balcon, colivii de pasari si diverse alte elemente cu functie practica. Sunt in trend accesoriile mari, de impact cu forme rotunde si in culori deschise ce confera spatiului un aer impunator.

Gama de plaja sau picnic este dominata de culori vii precum rozul, albastrul, verdele sau protocaliul.

Copiii se pot bucura de o colectie bogata, ce cuprinde bancute, corturi sau masute cu umbrelute.

Related posts

Descopera secretul genelor naturale si frumoase! Bonilash® – ser revolutionar pentru gene lungi si dese

Adina Meyers

Green Future deschide un nou spatiu comercial

Adina Meyers

O vacanta magica la Busteni

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe