LifeStyle

Concert URMA la Arenele Romane

Se anunta un eveniment deosebit pentru fanii celor doua formatii, dar nu numai. Daca sunteti simpatizantii unei muzici complexe si demne, sigur veti ramane impresionati de melanjul intrigant intre dinamism si melancolie, intre veselie si profunzime, intre distractie si meditatie pe care il promoveaza Urma și byron.

Urma ramane una dintre cele mai bune formatii romanesti, pastrandu-si stilul inconfundabil, dar adaugand mereu elemente surprinzatoare. Nu o spunem noi, ci o spun cronicari muzicali, critici, colegi de breasla sau simplii ascultatori.  Dupa ce au umplut locatii precum Ateneul Roman sau Sala Palatului, Urma se intorc la Arenele Romane, unde ne promit ca vor oferi o prestatie asa cum ne-au obisnuit. Mai mult decat atat, vom descifra puzzle-ul numit Lost End Found, ultima creatie a baietilor din Urma, nelansata pana acum. Dar sigur vor dezvalui cate ceva spectatorilor prezenti.

byron se vor prezenta publicului cu un show acustic, pe care il putem rezuma astfel:  vom trai o drama interzisa, vom descoperi un soi de alchimie, iar in final, totul va fi perfect, si ne vom bucura cu totii de 30 de secunde de faima.

Invitam publicul sa vina si sa traiasca povestea Urma la Arenele Romane. Cu un pahar de bere, de apa sau de vin, dupa preferinte, sa se lase purtati intr-o lume izvorata exclusiv din muzica de calitate.

Accesul se va realiza de la orele 18.

Biletele sunt disponibile la pretul de 35 de lei in reteaua Eventim.

 

Related posts

Aventura culorilor – enjoybags.ro

Adina Meyers

IKEA România anunță rezultatele financiare pentru un nou an de creștere record, de 14%

Adina Meyers

Vehiculele STB nu vor recircula aerul din interior, în perioada stării de alertă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe