LifeStyle

PORCELANOSA Romania, la un an de la deschidere: redecorarea showroomului si doua noi facilitati pentru arhitecti

La un an de la deschidere, cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo aduce ultimele tendinte in materie de placi ceramice, sanitare, podele si sisteme de constructie si anunta inaugurarea a doua noi facilitati, destinate atat profesionistilor din domeniul constructiilor si arhitecturii, cat si clientilor showroomului.

Produse din cele mai noi colectii lansate de PORCELANOSA Grupo in cadrul Cersaie 2013 si MosBuild 2014 au fost selectate cu atentie si sunt prezentate acum in spatiul de peste 700 mp al showroomului PORCELANOSA, proaspat transformat. Mai mult, reprezentanta PORCELANOSA din nordul capitalei dispune acum de un Centru Tehnic si de un Centru de Consiliere.

In cadrul Centrului Tehnic, ce va fi disponibil incepand cu 26 septembrie, arhitectii si constructorii vor putea studia solutii pentru fatade ventilate, pardoseli suprainaltate pentru interior si exterior, incalzire in pardoseala, suprafetele solide KRION® si alte sisteme de constructie, beneficiind de consilierea specialistilor PORCELANOSA pentru detalii tehnice. Pentru a veni in ajutorul designerilor de interior si al clientilor, serviciile showroomului includ acum si un consilier si un spatiu special pentru recomandari de amenajare.

Evenimentul aniversar a avut loc saptamana trecuta, in prezenta a peste 100 de clienti, arhitecti, designeri si dezvoltatori, precum si a oficialului Porcelanosa Grupo, domnul Jorge García, reprezentantul pentru Romania al Porcelanosa Grupo. Reuniunea a avut scopul de a prezenta industriei de profil noile linii de produse si tendinte internationale in amenajari, cat si de a facilita intalnirea specialistilor din domeniu si de a le oferi inspiratie prin noile propuneri ale Porcelanosa Grupo. Partenerii evenimentului: Tiriac Auto, Elysee, Revista Casa Mea, Designist.ro si Domeniile Tohani.

Related posts

Cum să-ți faci din crema zilnică de îngrijire un aliat de nădejde împotriva celulitei

Adina Meyers

HORNBACH: crestere sustinuta si investitii in dezvoltare

Adina Meyers

Transformă baia în distracție cu gama Sanosan Natural Kids

Adina Meyers