Home

Aranjamente florale cu iz rustic

Daca esti in cautarea unei idei pentru completarea decorului sau, pur si simplu, vrei sa inveselesti atmosfera de acasa, iata o sugestie de la YaU.

Elena Toader a reusit din nou sa creeze efecte surprinzatoare prin elemente simple. Ne-am gandit ca o sa te inspire si pe tine, asa ca am ales unul dintre tipurile de aranjamente realizate de ea din flori. De altfel, acestea sunt vedetele buchetului. Restul sunt detalii gandite si alese pentru a le pune in evidenta.

Chiar daca nu exista o ocazie speciala, un aranjament de flori iti va inveseli masa si, de ce nu, intreaga locuinta. Asa ca apeleaza la flori naturale pentru a reimprospata decorul de acasa sau pe cel de la birou. Le poti aseza pur si simplu in vaze sau, daca vrei sa accentuezi ideea de natural, poti recurge la genul de recipiente folosite de Elena.

Elementele de rachita imprima o nota rustica aranjamentului, in timp ce vasele cilindrice din sticla sunt responsabile de aerul modern. De precizat ca poti refolosi recipientele si pentru alte aranjamente, cu alte tipuri de flori, in functie de sezon.

Related posts

Akzo Nobel Coatings Romania isi consolideaza pozitia pe sectorul de vopsele premium

Adina Meyers

Amenajarea ingenioasa a unui apartament de dimensiuni mici

Adina Meyers

Alegeti pardoseala potrivita

Adina Meyers