Home

Aranjamente florale cu iz rustic

Daca esti in cautarea unei idei pentru completarea decorului sau, pur si simplu, vrei sa inveselesti atmosfera de acasa, iata o sugestie de la YaU.

Elena Toader a reusit din nou sa creeze efecte surprinzatoare prin elemente simple. Ne-am gandit ca o sa te inspire si pe tine, asa ca am ales unul dintre tipurile de aranjamente realizate de ea din flori. De altfel, acestea sunt vedetele buchetului. Restul sunt detalii gandite si alese pentru a le pune in evidenta.

Chiar daca nu exista o ocazie speciala, un aranjament de flori iti va inveseli masa si, de ce nu, intreaga locuinta. Asa ca apeleaza la flori naturale pentru a reimprospata decorul de acasa sau pe cel de la birou. Le poti aseza pur si simplu in vaze sau, daca vrei sa accentuezi ideea de natural, poti recurge la genul de recipiente folosite de Elena.

Elementele de rachita imprima o nota rustica aranjamentului, in timp ce vasele cilindrice din sticla sunt responsabile de aerul modern. De precizat ca poti refolosi recipientele si pentru alte aranjamente, cu alte tipuri de flori, in functie de sezon.

Articole similare

Construiești mai repede cu Porotherm Profi – cărămidă șlefuită!

Cristiana Trifu

Cum plantăm și îngrijim salvia. Proprietățile terapeutice ale plantei medicinale

Cristiana Trifu

Ferestre noi din cateva click-uri

Redacția

1 comment

Axmscpw 15 April, 2020 at 6:00 pm

such as ardent sided or pacify generic for viagra

Reply

Lasă un comentariu