LifeStyle

Policolor lanseaza un produs inovativ antimucegai – Polisept

• POLISEPT este o solutie antimucegai foarte performanta, cu un amestec unic de substante active ce dezvolta o tripla actiune: curata sporii de mucegai, fungi, ciuperci, muschi si alge de pe suprafete interioare si exterioare, ataca in profunzime si inhiba dezvoltarea acestora pe termen lung si protejeaza atat structura peretelui, cat si sanatatea utilizatorului;

• Rezultat al tehnologiei germane, testata in laboratoarele Troy, solutia antimucegai POLISEPT este un produs inovator;

• Utilizarea POLISEPT este recomandata inclusiv in camera copilului si in dormitor, datorita compozitiei chimice echilibrate si non-invazive.

Exista peste 270 de specii de mucegaiuri care se pot dezvolta in locuinţe. Acestea sunt de multe ori responsabile pentru apari]ia de alergii, dureri de cap, dermatite, ochi rosii sau chiar depresie.

Formula POLISEPT a fost creata din dorinta de a oferi o solutie eficienta, dar si sigura in lupta cu mucegaiul. Biocidul care sta la baza acestui produs patrunde in profunzime si curata si cele mai rezistente tipuri de mucegaiuri domestice. Lipsa clorului din compozitie face ca produsul sa fie ideal pentru cei care sufera de sensibilitate chimica. POLISEPT elimina mirosurile neplacute, este inodor si protejeaza culoarea suprafetelor pe care se aplica ( acestea nu se decoloreaza nici dupa mai multe aplicari), spre deosebire de marea majoritate a produselor similare.

“Lansam astazi un produs inovator, a carui formula a fost testata in laboratoarele Troy din Germania, din dorinta de a obtine o solutie foarte sigura pentru santatea consumatorilor. Oferim mai mult decat un mijloc de eliminare a mucegaiului nedorit, oferim siguranta in ceea ce priveste sanatatea familiei – POLISEPT poate fi utilizat inclusiv in camera copilului sau in dormitor datorita compozitiei chimice echilibrate si non-invazive” a declarat Marius Vacaroiu.

Produsul se poate utiliza pe suprafete din beton, piatra naturala, pereti vopsiti, tencuiala, zidarie din caramida, BCA, rigips, avand o putere de acoperire de 10-20 mp/ litru. POLISEPT este disponibil in varianta de 500 ml, in ambalaj cu pulverizator si dispozitiv de siguranta pentru copii, la un pret de raft de 10,5 Ron.

 

Related posts

Soluții inspirate prin care reduci valoarea facturilor lunare

Adina Meyers

Baby Boom Show – evenimentul anului pentru intreaga familie

Adina Meyers

Beneficiile oxigenului activ din aerul pur pentru frigiderul tau

Adina Meyers