LifeStyle

Galeria de arta Odeon isi deschide portile

Lucrarile semnate de artistele  Andreea Chiru si Raluca Deca vor fi expuse si vor putea fi admirate in perioada 10 Noiembrie –   1 decembrie 2011.

Plecand de la momente de frageda cruzime, am invatat sa iubim, sa speram, sa ne dorim, sa atingem, sa plangem, iar in tot acest univers ne-am pierdut sufletele. Ne-am propus sa ajungem departe, ne-am pierdut rabdarea si timpul luptand pentru lucruri care aparent ne fac fericiti. Aceasta expozitie apartine momentelor simple, frumoase, iar in transparenta lor cantam cu note de trupuri goale, vise si flugi.

Expozitia de fotografie ,,feathers and colours” apartine momentelor sincere, momentelor de poveste si cantec prin care speram sa va gasiti propriile note. Acest eveniment va avea loc in Galeria Odeon (Teatrul Odeon – sala Studio), Calea Victoriei, nr 40-42.

Vernisaj: Joi 10 Noiembrie 2011, ora 18:30 

Mai multe detalii privind evenimentele organizate de Teatrul Odeon si danaartgallery gasiti pe www.teatrul-odeon.ro respectiv  www.danaartgallery.ro

Related posts

7 avantaje ale utilizării unei tablete 

Adina Meyers

Mazda lanseaza in Romania noua campanie de brand

Adina Meyers

Concert byron la Seara British de la Tea&Coffee Festival. In deschidere, Proiectul Tivodar

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe