LifeStyle

De Ziua Internationala a Apei, Arctic te invata sa pretuiesti fiecare strop de apa

Ce putem face in fiecare zi pentru a pastra aceasta resursa pretioasa?

Arctic ne ofera cateva sfaturi simple care sa ne ajute sa ne insusim obiceiuri „sanatoase” privind consumul de apa si totodata, sa putem adopta un stil de viata responsabil fata de mediul inconjurator.

  • Nu poluati apa aruncand deseuri sau alte substante toxice in ea.
  • Nu irositi apa pe care nu ati reusit sa o beti, ci folositi-o sa udati plantele.
  • Reparati robinetele defecte, care pot genera scurgeri de apa, si, astfel, zilnic puteti economisi aproximativ 25 de litri de apa.
  • Folositi masina de spalat la capacitate maxima, iar daca nu adunati suficiente rufe, folositi programe de spalare rapida.
  • Alegeti o masina de spalat rufe din clasa energetica A+, pentru un consum de energie mai mic si implicit pentru un consum redus de apa.
  • Alegeti o masina de spalat cu tehnologie de ultima generatie, care sa va ofere programe de spalat speciale pentru controlul consumului de apa.

Noile masini de spalat rufe din gama Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen lung, incorporeaza functii si programe speciale care garanteaza un consum optim de apa si energie: functia Aqua Safe regleaza automat consumul de apa, optimizand astfel cantitatea folosita si oferind siguranta in utilizare, programul Economic 20° este foarte eficient, in special pentru spalarea rapida a rufelor de bumbac, intrucat se deruleaza cu un consum redus de apa si energie, protejand astfel mediul inconjurator, iar optiunea Eco Wash de spalare cu apa rece poate reduce consumul energetic cu pana la 80%.

Pe langa aceste functii speciale, electrocasnicele din noua gama Arctic TET se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si, prin intermediul unor programe ca Express 14 minute sau Bumbac Eco, determina economii substantiale de resurse: timp, energie si chiar bani.

Pentru mai multe sfaturi practice, intra pe www.arcticpentrutine.ro si invata sa fii ECOlogic si ECOnom.

Related posts

Work from home: cum să creștem productivitatea

Adina Meyers

Pescuitul în vremea pandemiei: fără grătare și alcool, dar cu triaj epidemiologic

Adina Meyers

Vară cu gust (O)mega sănătos

Adina Meyers