LifeStyle

Targ de Duminica pentru designerii romani

Editia a treia a Targului de Duminica “Matrioska’s Fair” invita bucurestenii să se bucure de colectiile de Martisor ale tinerilor designeri romani.

16 Expozanti vor veni in data de 1 martie la Sankt Petersburg PUB pentru a expune produsele special create pentru aceasta editie a targului “Matrioska’s Fair – Red & White Edition”. De la tricouri personalizate, rochii pentru printese, bijuterii pentru toate gusturile, obiecte de decor pictate si personalizate, pana la cravate crosetate si povesti cu bomboane, Targul de Duminica va fi locul de intalnire al celor mai inovatoare si primavaratice piese.

Scopul organizarii acestui targ este de a permite afirmarea tinerilor designeri romani si a aduce in atentia publicului lucrarile acestora. Printe expozanti se numara: Karusello, Alive Concept Store, Dio Dio, Rochite by Ilette, Nod in gat, Povesti cu bomboane, Wunderkraft, Nunny’s Diary si altii.

“Suntem foarte fericiti sa vedem aceasta crestere a numarului de expozanti la targ. Am inceput prima editie cu 7 expozanti si acum am ajuns la un numar de 15 tineri designeri. Alaturi de agentia The Hurricane, ne bucuram de o buna organizare si o imagine curata a acestuia. Asteptam cat mai multi vizitatori si speram sa va bucurati alaturi de noi de o duminica cu gust de primavara”, spune managerul pub-ului, Nicolae Daschevici.

Prima editie a Targului de Duminica “Matrioska’s Fair” a fost organizata in data de 25 ianuarie, continuand pe data de 8 februarie cu o editie dedicata Valentine’s Day. În data de 1 martie “Matrioska’s Fair” va invita la o editie dedicata Martisorului, Femeii si Primaverii.

Va asteptam Duminica, 1 martie in Sankt Petersburg PUB (Gabroveni, nr.55A – Centrul Vechi, Bucuresti) incepand cu ora 12:00.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Related posts

Trei studenti timisoreni calificati in semifinalele concursului international Electrolux Design Lab. Voteaza-i si poti castiga o excursie la Paris!

Adina Meyers

„Bebe Sanatos” cu Zepter

Adina Meyers

Reguli de amenajare pentru o grădină în stil franțuzesc

Adina Meyers