LifeStyle

Plita cu inductie de la Electrolux

Gatitul prin inductie este mult mai sigur, chiar si pentru novicii acestei arte, deoarece nu presupune nici o flacara deschisa. Suprafata ceramica pe care sunt asezate vasele de gatit ramane rece chiar si atunci cand este pornita dar nu se afla nimic pe ea.

Creativitate maxima

De acum inainte puteti da frau liber creativitatii pentru ca plita cu inductie de la Electrolux nu va mai limiteaza la clasicele 4 ochiuri de gatit. Astfel puteti gati in acelasi timp mai multe feluri de mancare, economisind timp. Iar daca vasul de gatit are o dimensiune mai mare sau atipica, nu trebuie sa va mai faceti griji, se va incalzi perfect oriunde l-ati pozitiona pe plita.

Copiii sunt protejati

Inductia este o modalitate de generare a caldurii bazata pe energie electromagnetica generata intre zona de gatit si recipient. Caldura este generata la prezenta recipientului, concentrandu-si caldura in interiorul vasului utilizat. Restul zonelor de inductie raman reci. Astfel plita ofera o modalitate sigura de a gati precum si eficienta din punct de vedere energetic.

O plita cu gaz poate fi dificil de folosit, existand sanse mari de ranire si ardere. Plita cu inductie se raceste imediat ce vasul de gatit este ridicat de pe aceasta, fiind un factor de siguranta in cazul in care sunt copii prin apropiere.

Consum de energie cu 30% mai mic

Intrucat pierd foarte putina caldura, plitele cu inductie sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, reducand astfel consumul de energie si, implicit, costurile. De exemplu, apa fierbe de trei ori mai repede pe plita cu inductie comparativ cu o plita electrica, iar consumul de energie este redus cu 30%.

Usor de curatat

Plita cu inductie Infinit, cu o latime de 71 de centimetri, este dotata cu indicatori de control si de caldura, care ofera acces instant si vizibilitate chiar si in timpul gatitului, prin intermediul unui ecran tactil. De asemenea are avantajul ca se curata foarte usor, deoarece mancarea care cade pe aragaz in timpul gatitului nu arde.

Articole similare

Curs gratuit de incondeiat oua si curs gratuit pentru invatarea colindelor de florii si a cantarilor prohodului

Adina Meyers

Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale in dezvoltare in Romania

Adina Meyers

Alege sa faci sport!

Adina Meyers