LifeStyle

Philips summer cinema

Dati viata filmelor cu Ambilight, descoperiti calitatea imaginii Philips a noii game TV si testati sunetul surround emis de o singura sursa. 

In acest an, Philips va prezinta ultima inovatie a televizoarelor din seria 9664. Combinatia dintre un design inovator si tehnologia avansata va absoarbe intr-o noua experienta de vizionare. 

Dati viata filmelor cu Ambilight si lasati-va captivati de imagini clare, care va taie rasuflarea. Acest televizor ultrasubtire si suplu se va integra perfect în sufrageria dvs. Fiecare model Philips 9664 combina designul minimalist cu experienta unei vizionari dinamice autentice, oferite de functia Ambilight. Datorita motorului Perfect Pixel HD si sunetului puternic, filmele prind cu adevarat viata!

Televizoarele au rama gri-carbune, din aluminiu, cu butoane de control pe rama si cu grile de sunet fine. Pentru cei care apreciaza spatiul, televizorul seria 9664 este un model plat, cu o rama de 25 mm si o adancime de numai 49 mm, avand numai 20mm grosime in cel mai subtire punct.

Adaugati o noua dimensiune experientei vizionarii cu Ambilight Spectra 2. Aceasta tehnologie patentata de Philips creeaza senzatia unui ecran mai mare prin proiectarea unei lumini din spatele acestuia pe peretele înconjurator. Ambilight regleaza automat culoarea si intensitatea luminii televizorului pentru a fi in deplina sincronizare cu imaginea de pe ecran. Cercetarile academice independente au demonstrat ca ochii dumneavoastra vor adora Ambilight datorita conditiilor de vizionare relaxata si a solicitarii reduse a ochilor fata de un televizor obisnuit.

Tehnologiile Perfect Pixel HD Engine si Perfect Natural Motion creeaza o imagine perfecta printr-o combinatie unica de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior si o miscare lina si naturala indiferent ce vizionati. 

Seria Philips 9664 va ofera, in plus, beneficiile unei excelente conectivitati. Experimentati o selectie bogata de servicii online cu Net TV. Bucurati-va de filme, imagini, divertisment, informatii si alte continuturi online direct pe televizor oricand doriti. Conectati televizorul direct la reteaua de Internet de care dispuneti, fie prin conexiune Wi-Fi, fie prin conexiune ethernet, navigati si selectati ce doriti sa urmariti cu telecomanda televizorului. Meniul Philips va ofera acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reteaua PC certificata DLNA puteti viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizand telecomanda televizorului.

Televizoarele Philips din seria 9664 au primit anul acesta acreditarea eco-label, care atesta faptul ca un televizor este produs cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

Desavarsiti experienta cinematografica cu Philips Home Theater SoundBar, bucurandu-va de claritatea excelenta a sunetului surround 5.1. Compus dintr-o unitate centrala si un subwoofer, Philips SoundBar ofera o calitate audio si video deosebite, bazate pe tehnologia Ambisound.

Sistemul SoundBar este o solutie Home theatre all-in-one, care ofera un sunet surround deosebit de clar, pentru o experienta captivanta în timpul vizionarii filmelor. Integrand difuzoare, amplificatoare si un DVD player, sistemul SoundBar este echipamentul ideal pentru orice tip de televizor plat. Prin configuratia speciala, va permite sa aranjati camera de zi asa cum va doriti, în acelasi timp oferind o experienta sonora multi canal uimitoare – pentru momente din filme savurate împreuna cu familia si prietenii.

Tehnologia Ambisound furnizeaza un sunet surround multicanal bogat din mai putine difuzoare. Aceasta ofera o experienta impresionanta a sunetului fara constrangerile impuse de pozitia de sedere, forma si dimensiunile camerei si fara confuzia implicata de un numar mare de difuzoare si cabluri. Prin calitatea exceptionala a sunetului, tehnologia Ambisound duce experienta cinematografica la un alt nivel, oferind senzatia de transpunere in mijlocul actiunii din film. 

Puteti valorifica in plus SoundBar-ul Philips conectand iPod-ul pentru a rula filme, muzica si fotografii, parcurgand continutul acestuia cu ajutorul telecomenzii sistemului. Conexiunea USB 2.0 de mare viteza reda clipuri video/muzica de pe memorie flash USB iar functia EasyLink controleaza toate produsele EasyLink cu o singura telecomanda.

Intre cultura si amuzament, intre informare si distractie, vizionarea de filme este intotdeauna un mod placut si inspirat de petrecere a timpului liber. Philips va ajuta, cu o tehnologie performanta, sa amplificati experienta de vizionare, intensificand atmosfera si potentand calitatile artistice ale filmelor, pentru o adevarata evadare in lumea fascinanta a cinematografiei. 

Related posts

Femeile raman cu siguranta eroinele cel mai putin celebrate ale primului razboi mondial

Adina Meyers

Show HOT pregatit de Corina pentru Revelion

Adina Meyers

Risipa alimentară: România, locul 9 în Europa. Cum să evităm risipa alimentară la nivel micro

Adina Meyers