LifeStyle

WALKMAN® E440K de la Sony

Noul WALKMAN® E440K reprezinta un kit integrat ce cuprinde player-ul multimedia WALKMAN® E440 si sistemul Digital Linear Phase Speaker adaptat.

Pentru o experienta acustica desavârsita, dispozitivul este dotat cu o unitate audio stereo compacta si subtire care ofera o alternativa la ascultarea prin intermediul castilor în timpul calatoriilor, al lucrului sau al momentelor de relaxare de acasa. 

Modelul WALKMAN® E440 se încadreaza perfect în unitatea curbilinie, disponibila în optiuni de culoare neagra sau roz. În ciuda dimensiunilor reduse, sistemul Digital Linear Phase Speaker reda un sunet clar si bogat. Ca si în cazul modelului WALKMAN® S540, functia Linear Phase Correction faciliteaza redarea unui sunet pur, natural, în timp ce basul virtual accentueaza senzatia de frecventa joasa.

Puteti asculta muzica preferata la boxe fara întrerupere folosind adaptorul AC sau va puteti bucura de muzica timp de pâna la 10 ore** prin intermediul sistemului de baterii interne. Daca preferati ascultarea muzicii cu ajutorul castilor, veti prelungi timpul de functionare pâna la 30 de ore** sau 6 ore în cazul accesarii de continut video***.
 
Pentru cei care asculta piesele favorite cu ajutorul castilor, experienta acustica va fi în egala masura bogata si plina de satisfactie gratie celor doua tehnologii Clear Audio de la Sony (Clear Stereo si Clear Bass). Aceasta va fi maximizata prin functia Dynamic Normalizer, ce reda un sunet uniform, fara diferente de volum de la o melodie la alta.
 
Modelul WALKMAN® E440 beneficiaza de un ecran luminos LCD senzitiv de 2 inci ce reda continuturi video bogate în detalii, chiar si în cazul scenelor de actiune rapide. Acesta este compatibil cu o serie ampla de formate audio, la care se adauga H.264/AVC si MPEG4 pentru filme de înalta calitate. 

Sistemul mai include si un tuner FM cu functie de înregistrare. (NB: tunerul FM nu poate fi utilizat în timp ce ascultati la boxe).

Printre accesoriile adaptate pentru WALKMAN® E440 se numara carcasele si husele protectoare, banderola pentru sport si suportul de încarcare. 

Related posts

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”

Adina Meyers

Ce facem in weekend? 5 evenimente recomandate

Adina Meyers

Noaptea albă a teatrului în comunism – episodul I

Adina Meyers