LifeStyle

Caravana seminariilor pentru montatori Knauf Insulation a luat sfarsit

Realizarea corecta a izolarii cu vata minerala precum si beneficiile acesteia au reprezentat subiectul celor sapte seminarii organizate de Knauf Insulation in orasele: Timisoara, Arad, Oradea, Craiova, Sibiu, Targoviste si Bucuresti. Seminariile au reunit aproximativ 200 de persoane: montatori, constructori sau reprezentanti de vanzari din cadrul unor companii de top din Romania. In cadrul acestora, specialistii companiei au prezentat in mod interactiv proprietatile si avantajele vatei minerale Knauf Insulation si au demonstrat practic usurinta si rapiditatea cu care se desfasoara procesul de izolare al unei mansarde, folosind acest tip de produs.

“Izolarea unei constructii este un proces ce trebuie sa aiba la baza o foarte buna colaborare intre producatorul de materiale de izolare si specialisti: arhitecti, constructori, montatori. In cadrul Caravanei Seminariilor pentru Montatori am facut un pas esential in aceasta colaborare si am incercat sa aratam intr-un mod interactiv de ce este foarte important ca produsele de izolare sa fie utilizate corespunzator si de ce conteaza atat de mult modalitatea de aplicare”, declara Adrian Garofeanu, Commercial Director, Knauf Insulation. 

Izolarea unei constructii reprezinta o preocupare tot mai mare pentru cei care doresc sa beneficieze de un confort termic si acustic sporit sau pentru cei care doresc sa isi protejeze mai eficient locuintele impotriva incendiului. De asemenea, izolarea reprezinta un mod de sustinere a mediului, diminuand efectul de „incalzire globala” prin reducerea consumului de energie in cladiri. Insa realizata incorect, cu materiale nepotrivite, izolarea unei constructii poate sa dauneze mai mult decat sa ajute, amplificand problemele acesteia.

Knauf Insulation ofera o serie de solutii complete pentru probleme complexe. Fie ca este vorba despre acoperisuri inclinate, pereti exteriori sau interiori, acoperisuri tip terasa sau pardoseli, pentru fiecare exista o solutie de izolare pe baza de vata minerala bazaltica sau vata minerala de sticla. Aplicarea corespunzatoare a acestor solutii reprezinta o garantie a faptului ca viitorul proprietar va beneficia la maxim de avantajele produsului ales.

Despre Knauf Insulation

Ca parte a Grupului Knauf, Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate companii de pe piata internationala. Compania a inregistrat o rapida crestere in domeniu, producand o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de facilitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi din fibre de lemn.

Ca producator de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

Knauf Insulation isi propune sa protejeze si sa conserve mediul inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizeaza tehnologii avansate care asigura calitatea superioara a produselor fabricate si a ambalarii acestora, asigurand in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar pentru livrarea produselor catre clienti. 

Related posts

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Adina Meyers

Indemn la responsabilitate: termoizolarea cladirilor cu polistiren ignifugat

Adina Meyers

Lord of the Dance – Dangerous Games: Show-ul dansatorilor irlandezi care a doborât orice record de box-office vine pe 22 iunie, la București

Adina Meyers