LifeStyle

Philips Fidelio B5 a castigat premiul EISA la categoria European Home Theater Solution 2015-2016

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 a fost desemnat castigator la categoria ”European Home Theater Solution 2015-2016” de catre EISA (European Imaging and Sound Association). Fidelio B5, cel mai avansat si versatil SoundBar de la Philips, este solutia perfecta pentru cei care isi doresc un sistem elegant si o experienta de cinema autentica in propria casa. Cu un aspect minimalist si unic, acesta permite detasarea celor doua speakere laterale, care se transforma in boxe wireless independente, totul pentru o experienta surround completa.

Juriul EISA a declarat: ”Sistemul surround wireless Philips Fidelio B5 este varianta premium a predecesorului sau HTL9100, cu boxe detasabile cu autonomie proprie, care se transforma cu usurinta, oricand doriti, dintr-un sistem stereo intr-unul multicanal. Reproiectate pentru portabilitate si cu o conexiune Bluetooth pentru flexibilitate la redarea muzicii, boxele laterale au acumulator intern cu autonomie de 10 ore care se incarca atunci cand sunt conectate la unitatea principala. Fidelio B5, cu boxele pozitionate in functie de preferinte si cu subwoofer-ul wireless, se comporta admirabil in toate situatiile, adaugand claritate si adancime muzicii, transmisiunilor TV si filmelor. Designul curbat si gama larga de conexiuni il fac usor de integrat in orice amenajare interioara.”

De la sunet stereo la surround in cateva secunde

Folosit in configuratia standard, Fidelio B5 ofera un sunet excelent atat la vizionarea unor emisiuni TV, cat si atunci cand va uitati la filme. Iar atunci cand doriti o experienta completa de cinema cu sunet surround, detasati boxele laterale si plasati-le in spatele vostru. Datorita algoritmului de calibrare avansat, nu trebuie sa va faceti griji pentru pozitionarea boxelor detasabile. Dupa ce le-ati plasat in locul dorit, executati algoritmul de calibrare al sistemului pentru a va asigura ca beneficiati de un sunet surround perfect echilibrat.

Soundbar-ul este dotat cu speakere performante de 3 inchi si tweetere premium, in stare sa redea un sunet echilibrat si dinamic, iar experienta surround captivanta este completata de tehnologiile Dolby Digital si Dolby Pro Logic II. Fiind dotat cu tehnologie de transmisie wireless proprietara, nu exista riscul de interferare intre boxele detasabile si alte echipamente de retea, indiferent de locul in care au fost plasate in camera. Pe langa sunetul exceptional, Philips Fidelio B5 are, de asemenea, un design aparte, minimalist, cu finisaje din aluminiu. Chiar si panza care acopera difuzoarele este tratata cu un strat special care asigura rezistenta la praf si la orice scurgeri accidentale de lichide, fara sa afecteze, bineinteles, trecerea undelor sonore.

Boxe care pot fi folosite oricum vreti

Unitatea principala si cele doua boxe detasabile pot fi folosite ca boxe Bluetooth independente. Le puteti plasa oriunde in casa sau in afara acesteia. Va asigura pana la 5 ore de auditii muzicale si pana la 10 ore de vizionare de film cu o singura incarcare completa, astfel incat va puteti relaxa fara griji. Unitatea principala este dotata cu Bluetooth aptX® si AAC care ofera o inalta fidelitate streaming-ului wireless si NFC pentru conectare rapida cu dispozitive portabile.

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 este disponibil in Europa, inclusiv in Romania, la pretul 3699 lei. 

Related posts

21.500 de vizitatori la maratonul expoziţional din perioada 7-10 aprilie

Adina Meyers

Sporturile pe apă pe care le iubesc românii

Adina Meyers

Organizarea dulapului de haine: cum să dai refresh dressingului

Adina Meyers