LifeStyle

La Gymboland, educația este distractivă!

În luna august, toate locațiile Gymboland îi implică pe cei mici în activăți educative și în același timp distractive. Ultima lună de vacanță continuă joaca, însă în același timp, maestrul Pogonici îi pregătește pe micuți pentru revenirea la gradiniță sau școală. Cum? Prin numeroase ateliere creative și cercuri de citit povești.

 

Specialiștii în educație și dezvoltare din echipa Gymboland au creat un program special de citit unde cei mici se adună și ascultă povești. Primul cerc de citit își așteaptă doritorii în Mega Mall, urmând ca în curând, povestitorii Gymboland să poată fi regăsiți în toate locațiile din București sau din țară.

 

Copiii sunt dornici de povești, iar dacă părinții nu au timp în fiecare seară pentru ele, Pogonici are grijă ca fiecare copil să-și asculte povestea preferată chiar la joacă. Iar în acest timp, părinții au încredere deplină în serviciul de baby sitting al Gymboland. Cei mici sunt în deplină siguranță în grija unui personal specializat, în timp ce părinții pot merge la cumpărături, pot urmări cel mai nou film sau se pot bucura de micile plăceri în liniște deplină: o sesiune de înfrumusețare sau relaxare, sau un simplu cappuccino împreună cu prietenii în zona special amenajată din cadrul locațiilor precum Afi sau Mega Mall.

 

Până și lista pregătirilor de vacanță are mai multe șanse să fie finalizată în timp util, dacă cei mici sunt lăsați în tărâmul distracției Gymboland. Pentru că da, în august este rost de educație cu distracție. Pogo, alături de celelalte personaje fantastice din locațiile Gymboland, organizează cele mai distractive petreceri și workshop-uri.

 

Vacanța de vară înseamnă timp de calitate și de distracție pentru cel mic

 

Verifică programul de activități din cea mai apropiată locație Gymboland și consultă-te cu prichindelul tău! La Gymboland, Pogonici îl va conduce într-o lume de basm, care să transforme timpul petrecut acolo într-o experiență plăcută și memorabilă. Workshop-urile pregătite în luna august sunt concepute să atragă copiii la joacă și să îi stimuleze în cadrul activităților educaționale. De la broscuțe țestoase, tablouri de vară cu bărcuțe, coliere cu flori sau fluturași din paste, la evantaie, libelule, păpușele de hârtie, iar lista workshop-urilor continuă în funcție de locația Gymboland cea mai apropiată de casa ta.

 

De la design, la activități și set-up tehnic până la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici, care să răspundă nevoii copiilor de a evada din cotidian, cât și nevoii părinților de a-și include copiii în activități care să le dezvolte abilitățile creative.

 

În timp ce personalul calificat de la Gymboland are grijă de micuțul tău, locul de joacă este permanent monitorizat și securizat de echipa magică din spate. Astfel, Gymboland creează mixul perfect între distracție si siguranță, menținându-și locul în topul preferințelor părinților și copiilor. În plus, vara aceasta, la fiecare abonament de 10 intrări în locațiile Gymboland, vei primi în plus 2 intrări gratis.

 

Vino la Gymboland și esti sigur că îți lași copilul pe mâini bune și că se va distra de minune în lumea magică a lui Pogonici!

Mai nou, te invităm și pe pagina Gymboland de Instagram:

 https://www.instagram.com/gymboland/

Related posts

Cafeneaua publica “Decid pentru mine!”

Adina Meyers

Spune STOP infectiei urinare

Adina Meyers

Imunoterapia si lupta impotriva cancerului

Adina Meyers