Amenajari Exterioare Gradinarit

Ingrijeste gazonul cu Viking iMow

Viking a creat gama de roboti de gazon iMow cu scopul de veni in sprijinul persoanelor ocupate, ce nu dispun de suficient timp pentru a se ocupa de activitatile de ingrijire a ierbii. Garanteaza o ingrijire optima a gazonului, prin derularea autonoma a planului de lucru. Sunt rapizi, eficienti si inteligenti. Se programeaza simplu si sunt capabili sa lucreze suprafete intinse de teren.

Echipele de ingineri au lucrat intens vreme de 5 ani pentru proiectarea si punerea in practica a ideii de iMow, pentru ca dumneavoastra sa puteti intra in posesia unor produse calitative si eficiente. Acesti roboti de gazon dispun de diverse dotari si echipari, ce inglobeaza tehnologii de ultima generatie.

Cum functioneaza robotii de gazon?

Acestia dispun de o consola detasabila de comanda, cu ecran LCD. Planul de lucru se va programa cu ajutorul consolei, robotii lucrand astfel dupa schemele presetate. Activitatea va fi intrerupta de situatii meteo nefavorabile si descarcarea bateriei. In aceste conditii, iMow se va retrage singur la statia de andocare. De asemenea, in functie de planul de tundere, robotelul este capabil sa decida singur daca are nevoie de o incarcare rapida pentru a-si termina rapid activitatea sau de o reincarcare economica.

Care sunt beneficiile oferite de iMow?

Un robot de gazon va oferi o ingrijire optima gazonului dumneavoastra, printr-o taiere excelenta a firului de iarba. De asemenea, acesta dispune de un sistem ce marunteste iarba in timpul tunderii. Astfel, pentru a eficientiza procesul de ingrijire a gazonului, iarba maruntita este raspandita pe iarba si actioneaza ca un excelent ingrasamant natural. Robotul nu necesita supervizare, intrucat lucreaza dupa planul de lucru presetat. Dispune de o serie de dotari, menite sa functioneze in conditii optime:

– Contact de incarcare: pentru incarcarea la postul de andocare

– Tasta de oprire manuala: pentru un plus de siguranta

– Capota mobila, cu senzori: cu scop in recunoasterea obstacolelor

– Bloc detasabil de comanda: pentru confortul utilizatorului

– Fir de delimitare: pentru a evita eventualele interferente dintre robotii dumneavoastra si cei ai vecinilor etc.

Gama Viking iMow

Cuprinde doi roboti de gazon, ce se diferentiaza prin dotarile si echiparile de care dispun. iMow MI 632 este compact si puternic, lucrand suprafete de gazon de pana la 3000 mp. Timpul mediu de cosire la o incarcare a bateriei este de 90 de minute. Viking iMow MI 632 P reprezinta o varianta imbunatatita a celui dintai robot de gazon. Acesta poate lucra suprafete mai mari de teren, ce ajung pana la 4000 mp, iar timpul mediu de cosire este marit la 150 min.

Puteti compara cele doua modele cu ajutorul urmatorului tabel:

iMow

MI 632

MI 632 P

Suprafata optima a gazonului (pana la cca.)

1000 m2

2000 m2

Suprafata maxima a gazonului (pana la cca.)

3000 m2

4000 m2

Tip accumulator

Li-Ion

Li-Ion

Capacitate accumulator

130 Wh

194 Wh

Inaltime de taiere (15 trepte)

20-60 mm

20-60 mm

Latime de taiere 

30 cm

30 cm

Timp mediu de cosire (la o incarcare)

90 min

150 min

Durata de incarcare

60 min

60 min

Panta maxima

35%

35%

Nivel de putere acustica

63 db[A]

63 db[A]

Greutate (cu acumulator)

13,1 kg

13,4 kg

Gabarit (Lxlxh)

73x54x27 cm

73x54x27 cm

 

 

 

Related posts

Amenajată de la A la Z: o grădină perfectă pentru relaxare

Adina Meyers

Sugestii pentru amenajarea unei piscine

Adina Meyers

Comoara unică din România. Se găseşte în biblioteca din Râmnicu Vâlcea – FOTO&VIDEO

Adina Meyers