LifeStyle

Peste 70 de produse noi vor intra în portofoliul STIHL în 2017

Compania STIHL anunță pentru 2017 o serie de noutăți consistente în plan tehnic, care cuprind lansarea pe piața din România a peste 70 de produse noi.

Categoria de motocoase va primi cele mai multe produse noi, fie ca vorbim despre utilaje destinate zonei hobby sau celei profesionale pentru întreținerea suprafețelor mari și pesiagistică. Producătorul german va pune pe piață 6 modele noi de motocoase destinate tuturor tipurilor de activități de întreținere a spațiilor verzi. De asemenea, update-uri importante vor fi aduse și la gamele de utilaje cu acumulator, care cuprind motoferăstraie, foarfeci de grădină, motocoase și suflantele. Categoria motoferăstraielor STIHL va primi 4 produse noi, constând într-un utilaj cu benzină, unul electric și 2 emondoare de înălțime.

Și pentru că siguranța la utilizarea a produselor este pe primul plan, în 2017 STIHL vine și cu propuneri noi privind echipamentele de protecție, cu jachete, pantaloni și mănuși cu protecție la tăiere.

În fiecare an STIHL aduce modificări la toate gamele de produse, fie ca sunt implementate inovații tehnice de ultimă generație sau utilaje noi, iar 2017 va fi unul dintre anii în care compania germană anunță unele dintre cele mai consistente astfel de noutăți.

O altă activitate STIHL, care capătă de la an la an amploare, este dedicată fanilor brandului. Astfel, după ce anul acesta au fost anunțate noua linie de îmbrăcăminte din seria Urban Lumberjack, STIHL pregătește colecția pe 2017, care va cuprinde câteva zeci de repere noi, ce vor putea fi achiziționate și din magazinele STIHL din țara noastră. 

Related posts

Reading Gives You Power – parteneriat Nemira și 5 to go

Adina Meyers

Vrei hidratare eficientă a pielii? Folosește produse organice

Adina Meyers

Canapeaua KLIPPAN – la moda de 30 de ani!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe