LifeStyle

CONCURS: Castiga un set cu cele mai noi dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+!

Casamea.ro si Farmec te provoaca la un nou concurs si te invita sa te bucuri de cele mai noi produse Gerovital H3 Derma+ dedicate ingrijirii speciale a pielii si parului.

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 2 seturi Gerovital H3 Derma+, formate din Crema corp pentru pielea uscata, Samponul crema nutrireparator si Gerovital H3 Derma+ Crema pentru copii.

Ce trebuie sa faci?

  1. Comment la postul de pe Facebook al concursului in care sa ne trimiti link-ul produsului din noua gama Gerovital H3 Derma+, pe care ti-ai dori sa-l incerci. Gasesti detalii accesand aceasta pagina.

Concursul se desfasoara in perioada 7 – 13 decembrie, iar extragerea castigatorilor se va face pana la data de 14.12.2015.

Premiile vor fi trimise castigatorilor in decurs de 30 de zile de la confirmarea datelor de catre acestia.

Despre Gerovital H3 Derma+

Gama Gerovital H3 Derma+ a fost creata de catre expertii Gerovital in colaborare cu specialisti in sanatate, avand la baza formulari hipoalergenice, fara parabeni sau conservanti. Recent, linia a fost imbogatita cu 8 noi dermatocosmetice pentru ingrijirea speciala a tenului, corpului si parului. Printre acestea se numara Crema pentru copii, dedicata ingrijirii si protectiei pielii sensibile din zona scutecului, a sugarilor si copiilor mici. Formularea sa delicata de tip emulsie o face ideala pentru pielea bebelusilor, prevenind aparitia iritatiilor, calmand si reparand pielea sensibila. Crema corp pentru piele uscata are efect emolient, calmeaza senzatiile de mancarime, imbunatatindu-i elasticitatea si contribuind la regenerarea rapida a pielii. De asemenea, conceput pentru sanatatea scalpului si frumusetea parului, Samponul crema nutrireparator reface parul in profunzime, hranind si intarind firul de par de la radacina pana la varf.

Echipa casamea.ro si Farmec va ureaza mult succes!

Update 14.12.2015

Related posts

Mentine un climat sanatos pentru casa si familia ta

Adina Meyers

Gealan, partener oficial in renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal Savarsin

Adina Meyers

Fructele şi legumele consumate în extrasezon, un pericol pentru sănătatea noastră. Recomandările nutriționiștilor

Adina Meyers