LifeStyle

Sfaturi care să te ajute in alegerea unei biciclete eliptice

Atunci cand vrem sa ne mentinem ne facem tot felul de planuri de antrenamente, incercam sa ne motivam si sa spunem ca de luni incepem sa facem mai multa miscare si asa mai departe. Insa toate acestea raman doar la nivel de planuri, iar asta pentru ca timpul ne este potrivnic.

Avem impresia ca nu avem suficient de mult timp liber la dispozitie pentru a mai putea baga in programul nostru zilnic si o ora de antrenament la sala. Problema nu este ora in sine, ci faptul ca pe langa aceasta ora de antrenament petrecem timp si pe drumul spre sala. Fie ca mergem cu masina si stam minute in sir in trafic, sau daca mergem la pas, cu tot cu antrenament tot ajungem sa dedicam doua ore din zi doar pentru aceasta activitate.

Ce putem face atunci, pentru a scapa de acesti timpi morti? Daca suntem o persoana foarte ocupata, atunci o solutie foarte buna, de luat in considerare, este reprezentata de cumpararea unei biciclete fitness. Sunt mai multe tipuri de modele pe piata, noi trebuind sa alegem intre o bicicleta mecanica (varianta cea mai ieftina pe care o avem la dispozitie), o bicicleta magnetica (superioara celei amintite anterior) si o bicicleta eliptica (aceasta din urma fiind cea mai buna pentru noi).

In articolul de azi noi am hotarat sa vorbim despre alegerea unei biciclete eliptice deoarece dintre toate categoriile amintite mai sus este cea care ne poate ajuta cel mai mult sa ne mentinem in forma, precum si pentru a avea o greutate ideala. Totul din confortul propriei locuinte si fara a mai fi nevoiti sa facem naveta zilnic. Bicicletele eliptice vin cu marele avantaj al lucrarii mai multor grupe de muschi, lucrand atat partea de jos a corpului, cat si cea superioara, ceea ce inseamna ca rezultatele finale vor fi unele impresionante.

Din moment ce lucreaza mai multe grupe de muschi, numarul de calorii arse va fi ridicat (ceea ce inseamna ca o sa poti slabi intr-un ritm mai alert), iar intregul tau corp se va dezvolta intr-un mod armonios, echilibrat. Mai exact, folosita in mod regulat, bicicleta eliptica te va ajuta sa iti dezvolti muschii bratelor, muschii spatelui si muschii picioarelor. O sa arati foarte bine, fiind mereu pregatit pentru a-ti etala corpul pe plaja sau la piscina.

Tine cont de faptul ca sunt mai multe aspecte pe care tu trebuie sa le ai in vedere inainte de a scoate banii din buzunar si a cumpara o bicicleta eliptica. Asta pentru ca aceasta nu este chiar una dintre cele mai accesibile variante pe care noi le avem la dispozitie, asadar trebuie sa fim atenti ce alegem, pentru a nu regreta mai tarziu.

In ceea ce priveste biciclete eliptice, acestea se impart in mai multe categorii, in functie de locul in care este amplasat motorul. Vom avea asadar de ales dintre un model cu motorul situat in fata (acesta fiind cel mai accesibil din punct de vedere al pretului), model cu motor amplasat in zona de mijloc a bicicletei (acestea sunt de generatie noua, iar preturile tind sa fie mai ridicate) si un model cu motorul amplasat in partea din spate (el avand cea mai mare priza la public).

Dupa ce te-ai hotarat asupra tipului de bicicleta eliptica spre care vrei sa iti indrepti atentia, urmatorul lucru pe care tu va trebui sa il iei in considerare este legat de prezenta posibiltiatii de a controla electronic rezistenta. In acest fel putem schimba din mers intensitatea antrenamentelor noastre, astfel incat sa ne surprindem mereu organismul si sa nu il lasam sa se obisnuiasca. Astfel arderea grasimii din organism va continua sa aiba loc. Ai in vedere si prezenta unui numar cat mai variat de programe si functii, tot pentru ca tu sa te poti bucura de posibilitatea de a-ti varia cat mai mult antrenamentele si sa poti mentine progresul usor.

Related posts

BMW X6 – suprematia condusului

Adina Meyers

Volum de la radacina pana la varfuri ce dureaza intreaga zi!

Adina Meyers

Expo: Carol Popp de Szathmári si revelatia artistica a Orientului

Adina Meyers