Amenajari Interioare

Topul celor mai frumoase case românești din 2016

În 2016 am publicat multe interioare de la noi care ți-au plăcut. Acum, la final de an, îți propunem să le revedem pe cele mai frumoase!

Apartament în București amenajat în stil vintage reinterpretat

Achiziționarea acestui duplex a fost binevenită pentru gazdele noastre, mai ales că familia s-a mărit cu încă o persoană. Așadar, pentru cei patru membri era nevoie de un cămin mai spațios, funcțional și totodată drag sufletului lor. Acest apartament, situat într-un complex rezidențial nou, a reprezentat pentru ei cea mai bună opțiune. Vezi întreaga poveste a casei.

Vilă în București amenajată cu bun-gust

Proiectul de amenajare pe care îl prezentăm este povestea unei vile dintr-un complex rezidențial retras și tihnit din București, o construcție nouă, la care echipa designerului Erna Moise a  început să lucreze în 2009, urmând ca anul următor să fie finalizat cu totul. Vezi întreaga poveste a casei.

Casă românească prezentabilă în stil italian

Proprietarii s-au ocupat personal de construcția casei, având grijă ca aceasta să-i reprezinte, însă pentru decorul interior au apelat la designerul Corina Săftescu. Vezi întreaga poveste a casei.

Conac modern pe malul lacului Mogoșoaia

Manoir du Lac (Conacul lacului) se dorește o casă primitoare, elegantă și în același timp construită cu mare grijă pentru mediul înconjurător. Constructorii și-au dat tot interesul pentru a crea o locuință deosebită din toate punctele de vedere, una care să sfideze timpul și care – deși pare desprinsă din filele unei cărți de povești – să fie perfect ancorată în cotidian. Vezi întreaga poveste a casei.

Casa în stil clasic: frumusețe la superlativ

Proprietarii și-au dorit o casă amenajată în stil clasic, luminoasă și unde culorile deschise să predomine. După ce au avut prima întâlnire cu designerul, proprietarii au angajat imediat o echipă de muncitori care s-au și apucat de treabă. Vezi întreaga poveste a casei.

Foto: arhiva casamea.ro

Related posts

Un espressor ales cu atentie iti poate face diminetile mai frumoase

Adina Meyers

Arhitectura inspirata din vacante

Adina Meyers

Tapetul, secretul unui decor exclusivist al casei tale: 8 modele pentru fiecare încăpere

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe