Dacă la final de an se fac topuri și se trage linie, noi îți aducem topul celor mai frumoase interioare rustice pe care le-am publicat în 2016. 

Casa fascinantă amenajată în stil rustic

Amplasată foarte bine în mijlocul naturii, printre dealuri, văi și ape curgătoare, această bijuterie arhitecturală te întâmpină cu farmecul ei aparte. Exteriorul în stil rustic pare să reprezinte introducerea în decorul interior care reproduce fidel atmosfera specifică a caselor rurale. Vezi tot interiorul.

Un interior rustic unde imprimeurile textilelor te vor inspira

Interiorul pe care îl vei vedea în continuare l-am găsit în Sepuvelda, un mic sat din centrul Spaniei, unde casele din piatră și curțile pline de flori sunt lucrurile simple de care localnicii se bucură în fiecare zi. Vezi tot interiorul.

Transformarea unei ferme vechi într-un interior rustic

Cei doi proprietari ai casei pe care o vei vedea în continuare, Sian și Manuel Huertas, sunt două firi creative. Așa că nu e de mirare faptul că împreună au reușit să transforme o fermă veche din Malaga, Spania, într-un interior rustic absolut superb. Vezi tot interiorul.

Stil rustic modern într-un apartament de bloc

Acest apartament te cucereşte din primele clipe cu decorul realizat în stil rustic modern. Odată ce îi treci pragul, descoperi un cămin confortabil, cald şi primitor, care promovează ideea de spaţiu intim de familie. Vezi tot interiorul.

Un interior rustic: căsuța din povești există

Construită la finalul secolului al XVII-lea, în Cornwall, partea de sud-vest a Angliei, casa pare desprinsă din filmele cu hobbiți. Acoperișul este din stuf, în timp ce pereții din piatră cubică sunt pictați într-un roz foarte pal. Vezi tot interiorul.

Șarm rustic și grație feminină într-un interior cuceritor

Elementele rustice și vintage, textilele cu modele florale și culorile pastelate compun un decor feminin atemporal în aceasta locuință superbă. Vezi tot interiorul.

Foto: arhiva casamea.ro

Related posts

Stiai ca mobila iti poate afecta starea de spirit?

Adina Meyers

De ce sa construiești o casă cu mansardă

Adina Meyers

Decor tipic montan

Adina Meyers