LifeStyle

Pe locuri, fiti gata, MUZICA, start! Noile casti sport Philips ActionFit

Muzica este combustibilul care va pune in miscare si va mentine in forma? Noile casti sport Philips ActionFit, lansate in Romania de Gibson Innovations, vorbesc despre performanta, forta, rezistenta si motivare. Culorile vii sunt inspirate de ultimele tendinte ale modei sportive, sunt usoare, rezistente, ofera o fixare sigura si confortabila, plus un sunet puternic in raport cu dimensiunile lor.

Ceea ce diferentiaza aceste casti de unele obisnuite sunt materialele din care sunt fabricate, sistemele de prindere si designul. Ele au fost special proiectate pentru a fi utilizate in timpul activitatilor sportive de orice gen.

Noile casti Philips ActionFit pot face cu succes fata caldurii si umezelii. Materialele din care sunt fabricate sunt certificate conform standardului IPX4/7 de rezistenta la apa, ceea ce le face partenerul perfect pentru antrenament, indiferent de vreme. Cablurile ranforsate cu Kevlar sunt excelent protejate impotriva ruperii sau deteriorarii si pot rezista in conditii extreme de mediu sau de antrenament. Greutatea, de doar ”cateva” grame, sistemele de prindere si cablul de 1,2 metri le fac confortabile si functionale, astfel incat aproape uitati ca le purtati. O clema de cablu va ajuta sa il prindeti pentru a nu va deranja in timpul activitatilor fizice.

Fiecare serie din gama propune un alt stil, astfel ca va va fi usor sa gasiti o pereche care vi se potriveste si care va permite sa beneficiati de confort si siguranta, impreuna cu un sunet de calitate. Modelele SHQ4300 si SHQ4305 au banda de sustinere flexibila care se modeleaza in functie de forma capului. Suporturile pentru urechi sunt usoare si cauciucate, iar banda de susţinere este elastica si, de asemenea, cauciucata. Modelele SHQ3300 si SHQ3305 au suport reglabil pentru ureche. Pur si simplu va puneti castile si reglati suportul in sus sau in jos, pentru ca potrivirea sa fie perfecta. Modelele SHQ2300 si SHQ2305 au un inel de stabilizare situat pe corpul castilor intraauriculare care le blocheaza intr-o anumita pozitie cand le folositi.

Difuzoarele de 8,6 mm din neodim genereaza un sunet excelent, astfel incat veti fi absorbiti de antrenament si de muzica, in acelasi timp. Prin modul in care sunt construite, aceste casti creeaza un sigiliu etans in canalul auricular, astfel va izoleaza de zgomotele ambientale. Tuburile acustice ovale sunt optimizate ergonomic pentru a asigura o potrivire exceptionala.

De asemenea, conectorul de 3,5mm este placat cu aur. Un model din fiecare serie este dotat cu microfon si telecomanda pe cablu pentru a comuta usor de la muzica la un apel telefonic sau invers.

Preturile difera in functie de magazinul din care achizitionati produsul:

Noile casti Philips ActionFit SHQ4305WS/00 (11,4g, microfon) – 279 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ4300LF/00 (11,4g) – 239 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ3305WS/00 (7,1g, microfon) – 239 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ3300PK/00 (roz) si SHQ3300LF/00 (verde) – 189 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ2305WS/00 (4,3g, microfon) – 189 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ2300PK/00 (roz) si SHQ2300LF/00 (verde) – 139 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ1305WS/00 (5,7g, microfon) – 139 lei

Noile casti Philips ActionFit SHQ1300PK/00 (roz) si SHQ1300LF/00 (verde) – 99 lei

Related posts

Mai simplu si mai usor cu noul dvd burner de la Panasonic

Adina Meyers

Concediu pe timp de pandemie: destinații, tipuri de cazare, mijloace de transport și măsuri de siguranță

Adina Meyers

InterContinental Bucuresti ofera gratuit oaspetilor cazati telefoane mobile pe perioada sederii

Adina Meyers