De cele mai multe ori in amenajarea gradinii alegem o tema rustica. Exista pentru aceasta alegere si pavaj rezidential potrivit.

Modelele Rustic si Patrat P4 rustic se incadreaza perfect in spatii precum curti, alei de gradina, terase, zone pietonale, parcuri, cai de acces la dependinte si chiar si piete.

Avantajele estetice

Modelul Patrat P4 rustic (fie ca este de culoare antracit, maro sau alb) se deosebeste de alte modele printr-o forma simpla si un aspect natural. Datorita dimensiunii mari a pavelei, acest model va permite sa alternati spatiile verzi cu spatiile pavate, intr-o singura culoare sau in combinatiile de culori alese de dumneavoastra.

Daca doriti sa obtineti o suprafata neregulata si traditionala in acelasi timp in gradina sau curtea dumneavoastra, modelul Rustic este cel potrivit. Fiind de dimensiuni mai mici, este un model simplu si elegant, disponibil de asemenea in culorile antracit, alb, maro.

Avantajele tehnice

Avantajele acestor 2 tipuri de pavaje rezidentiale sunt multiple. Deoarece contin aditivi de impermeabilizare si inghet – dezghet, sunt recomandate mai ales in perioada iernii, fiind rezistente la ciclurile de inghet – dezghet. Spre deosebire de betonul turnat, nu vor prezenta crapaturi. In plus, modelele Rustic si Patrat P4 rustic sunt foarte rezistente la uzura datorita materialului obtinut prin vibropresare.

Aceste modele se monteaza pe strat de nisip, deci in caz de reparatii pot fi desfacute. Apoi, interstitiile dintre pavele conduc la un drenaj eficient si permit aerisirea solului, care este o cerinta ecologica speciala.

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris si Pietra pot fi achizitionate la promotie, cu TVA-ul de 24% CADOU. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionati primiti bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promotie sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflati pe  http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

 

 

 

Related posts

Caramida clincher, ideala pentru fatade

Adina Meyers

Proiect de casa: P, 290 mp

Adina Meyers

8 idei practice şi decorative pentru separarea spaţiilor

Adina Meyers