LifeStyle

Black Coffee la Nuba Beach Club

Așa cum v-a obișnuit, Grupul NUBA nu încetează din a revoluționa lumea clubbingului românesc. După un început grandios al celui de-al doilea sezon al locației de vară de pe malul Mării Negre, NUBA Beach Club, clubul-restaurant, continuă să uimească prin invitații săi de seamă. Astfel, sâmbătă, 6 iulie, un alt nume sonor va urca pe scena îndrăgitului club: Black Coffee, dj-ul cunoscut pe plan internațional.

Black Coffe, sub numele său real Nkosinathi Innocent Maphumulo are 43 ani și și-a început cariera încă din 1994. Cariera sa a parcurs un drum ascensional, fiind onorat in anul 2015 cu premiul „Breakthrough DJ of the year” la premiile DJ-ilor din Ibiza. Cunoscutul compozitor al melodiei „Drive” s-a remarcat și datorită faptului că este diferit: mâna sa stângă a rămas paralizată în urma unui accident ce a avut loc acum 29 ani.

Pe 6 iulie, oaspeții Nuba Beach Club urmează să aibă o zi de petrecere de neuitat, bucurându-se de melodii care au făcut înconjurul lumii. De asemenea, artistul este doar al doilea invitat al locației de la deschiderea de pe data de 29 iunie, unde Vasilis Karras a făcut un show de excepție, Grupul NUBA promițând o vară de neuitat pe litoral.

Related posts

Covorașe dezinfectante pentru o igienă perfectă

Adina Meyers

Concert caritabil pentru actorul Serban Ionescu

Adina Meyers

Ce nuanțe alegem pentru birourile operaționale

Adina Meyers