LifeStyle

Black Coffee la Nuba Beach Club

Așa cum v-a obișnuit, Grupul NUBA nu încetează din a revoluționa lumea clubbingului românesc. După un început grandios al celui de-al doilea sezon al locației de vară de pe malul Mării Negre, NUBA Beach Club, clubul-restaurant, continuă să uimească prin invitații săi de seamă. Astfel, sâmbătă, 6 iulie, un alt nume sonor va urca pe scena îndrăgitului club: Black Coffee, dj-ul cunoscut pe plan internațional.

Black Coffe, sub numele său real Nkosinathi Innocent Maphumulo are 43 ani și și-a început cariera încă din 1994. Cariera sa a parcurs un drum ascensional, fiind onorat in anul 2015 cu premiul „Breakthrough DJ of the year” la premiile DJ-ilor din Ibiza. Cunoscutul compozitor al melodiei „Drive” s-a remarcat și datorită faptului că este diferit: mâna sa stângă a rămas paralizată în urma unui accident ce a avut loc acum 29 ani.

Pe 6 iulie, oaspeții Nuba Beach Club urmează să aibă o zi de petrecere de neuitat, bucurându-se de melodii care au făcut înconjurul lumii. De asemenea, artistul este doar al doilea invitat al locației de la deschiderea de pe data de 29 iunie, unde Vasilis Karras a făcut un show de excepție, Grupul NUBA promițând o vară de neuitat pe litoral.

Related posts

La Radio Romania Muzical, „Seara de opera” comentata in direct de la New York

Adina Meyers

Fructele şi legumele consumate în extrasezon, un pericol pentru sănătatea noastră. Recomandările nutriționiștilor

Adina Meyers

De ce să alegi un apartament cu două camere în detrimentul unei garsoniere?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe