Image default
LifeStyle

5 evenimente recomandate pentru acest weekend

Ce faceti in acest final de saptamana? Nu v-ati facut inca un program exact? Perfect, pentru ca avem noi recomandari pentru acest weekend.

Cu peste 300 de evenimente in 18 orase universitare si 20.000 de bilete gratuite la muzee, filme, Ateneu sau spectacole de teatru, opera si opereta, UNIFEST aduce pentru al 13-lea an consecutiv cultura, arta si educatia nonformala mai aproape de studenti. Festivalul are loc pana pe 14 noiembrie, asadar beneficiati de el din plin.

Joi, 6 noiembrie, are loc venisajul unei expozitii faine la Galeria IX. Expozitia reprezinta o invitatie a fotografei de a evada din mediul urban, anost de cele mai multe ori, pentru o calatorie vizuala prin cele patru anotimpuri. Asadar, daca va plac footgrafiile, sunteti fotografi sau va place doar sa le admirati, atunci haideti la eveniment.

Tot joi avem concert cu Ada Milea si Bobo. Intrarea este 15 lei, iar atmosfera cred ca o stiti deja pentru ca ati mai fost cu siguranta la un concert Ada Milea, iar daca nu ati fost, atunci acesta este momentul.

Vineri, 7 noiembrie, pe scena de la Beraria H vor urca Suie Paparude si ROA intr-un concert fain.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urma – ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania dupa sase ani cu cel mai mare show al sau.

Acestea fiind spuse, distractie placuta cu evenimente multe si faine!

Cititi mai multe pe Getlokal.ro

Articole similare

Dremel lanseaza doua seturi de Craciun pentru pasionatii de bricolaj

casamea.ro

Final Distribution: crestere de peste 200% la vanzarile sistemului pluvial NOVATIK in T3 2011

comunicat de presa

Regula celor 5 secunde – funcţionează sau nu?

comunicat de presa

Lasă un comentariu

9 − eight =