LifeStyle

Paseste in casa inteligenta cu Legrand

Vino sa testezi, sa atingi, sa iti alegi functionalitatile preferate My Home intr-o expozitie deschisa la Baneasa Shopping City. 14 zile dedicate designului si confortului casei tale.

Casa inteligenta prinde forma prin reunirea unor sisteme individuale intr-un tot unitar. El se bazeaza la randul sau pe functiuni electronice special concepute pentru a raspunde cerintelor de confort, siguranta, economie de energie, comunicare si control .

La My Home conteaza atat perceptia, cat si dorinta ta. Deoarece sistemul este compus dintr-un set de solutii modulare, cu un grad inalt de personalizare. Casa ta e locul viselor tale. E taramul unde tu iti creezi si iti stabilesti liniiile confortului.

„In viitor, un astfel de sistem va deveni familiar, asigurand un plus de valoare oricarei  constructii. Fiecare dintre noi are aspiratii din ce in ce mai inalte in ceea ce priveste confortul, siguranta si controlul casei sale, iar sistemele de casa inteligenta  MyHome raspund acestor aspiratii.”, crede Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.

Sistemul My Home poarta semnatura Axolute. O gama complexa care e rezultatul tehnologiei de ultima generatie cu un design ultra-plat si finisaje exclusiviste. Solutiile Axolute ating noi scopuri stilistice. Obiectivul lor? Sa raspunda exigentelor tehnologice si de design ale arhitecturii contemporane.

Descopera cum poate incepe o dimineata My Home :

Dimineata, storurile se ridica si nivelul iluminatului se adapteaza la primele raze ale soarelui. Pentru ca in tot acest rastimp, baia ta sa fie invaluita intr-o temperatura confortabila, iar muzica ta preferata sa se auda pe fundal. Ce zi grozava se anunta!

Apoi, spune drept: te-ai gandit vreodata ca ai putea sa iti controlezi sistemele din casa la fel cum faci cu televizorul? Printr-o simpla telecomanda? Luminile, climatizarea, alarma, muzica sunt in rezonanta cu starea ta de spirit cu o simpla apasare a unui buton? Sau chiar si din I-Phone-ul tau!

Printr-o singura apasare pe buton, iti poti pregati casa atunci cand pleci la job sau…in vacanta. Adio alergatura in stanga si in dreapta, controlatul luminii, prizelor.  Gata cu grijile din vacanta legate de siguranta casei. Acum poti rezolva toate detaliile prin tastarea catorva butoane. Cum ti se pare?

My Home te-a sedus definitv si pe tine? Asa credem.

Eleganta atemporala, interioare sofisticate si confort. Asa se traduce sistemul My Home Bticino. Tehnologia propusa de sistemul My Home are un pret in jur de 40 de euro/mp. Comparativ cu 25 euro/mp pentru o instalatie electrica obisnuita. Insa, exista posibilitatea sa iti alegi numai controlul iluminatului sau al sonorizarii, caz in care se poate ajunge la 800-1000 euro pentru intreaga casa.

Dincolo de confort, My Home inseamna si economie de energie, de exemplu, prin incalzirea casei inteligent, in functie de gradul de ocupare saptamanal sau de momentul zilei, poti face economii de pana la 30% din factura ta lunara! Sau doar prin inchiderea storurilor pe timp de vara se poate face o economie de energie electrica de pana la 10%!

Pentru Legrand Romania anul 2010 a fost un an de relativa crestere. „In conditiile in care  piata de electrice din Romania accesibila  a scazut cu 20%, Legrand a gasit solutii sa-si creasca cifra de afaceri ajungand la peste 10 mil euro. Aceasta performanta se datoreaza activitatilor sustinute ale echipei Legrand Romania impreuna cu o puternica retea de partneri si o oferta adaptata conditiilor pietei”, adauga Directorul General Legrand Romania, Calin Pascalau.

Related posts

Liber la scăldat! Calitatea apei, excelentă pe litoralul Mării Negre

Adina Meyers

Redeschiderea teraselor: măsuri și reguli. Lista completă

Adina Meyers

Feng Shui sau modul in care iti poti organiza armonios locuinta

Adina Meyers