LifeStyle

Ambient: casa casei tale

Experienta unei vizite in spatiile expozitonale aflate sub sigla Ambient reprezinta oportunitatea intalnirii cu viitorul propriilor case, facand posibila determinarea celor mai adecvate solutii destinate  rezolvarii problemelor clientilor companiei.

Ambient si-a propus sa devina consilier al clientilor sai. A reusit acest lucru intampinand solicitarile fiecarui vizitator care intra atat in cautarea unor produse, cat si in cautarea unor solutii. In acest moment, angajatii Ambient stiu sa ofere un tip de consiliere care face diferenta fata de modelul clasic de spatii DiY. Alaturi de cele peste 40.000 de produse pe care magazinele Ambient le ofera, clientii beneficiaza de o consiliere personalizata, de programe dedicate de parteneriat, de bonusuri substantiale si de carduri de fidelitate. Persoanele interesate pot gasi toate produsele de care au nevoie intr-un singur  loc, primind, in acelasi timp, idei si sugestii asupra modului in care isi pot planifica, monitoriza si proiecta propriul plan de amenajare sau de constructie.

Showroom-urile pentru baie sunt cele mai impresionante spatii din care familiile care doresc sa renoveze baia se pot inspira. Peste 10.000 de variante de design si caracteristici tehnice de gresie si faianta pot fi alese. De la cele mai uzuale placi ceramice pentru locuinte familiale, pana la produse destinate unor cerinte specifice, aceasta oferta extrem de variata acopera toate necesitatile oricarui proiect. Showroom-urile pentru baie aduc in acelasi spatiu marci de valoare precum Aparici, Villeroy&Boch, Atlas Concorde, Supergres, Niro Granite, Saloni, Undefasa, Opoczno, Cesarom.

De asemenea, fiecare proiect de renovare a baii sau a bucatariei incepe cu un prim calcul de suprafete si cu simularea 3D a placarii ceramice – gresia sau faianta fiind alese de client in functie de preferintele sale estetice. Clientul poate beneficia pe loc atat de schita de amenajare, cat si de necesarul de materiale si de buget aferente lucrarii. Serviciul de proiectare 3D este disponibil si pentru produsele de mobilier.

Centrele comerciale Ambient gazduiesc showroom-uri spatioase de mobila pentru a completa cele mai importante  proiecte de renovare si de amenajare a locuintelor. Design-ul modern si variat, alaturi de materialele folosite pentru realizarea mobilei, ofera o pozitie privilegiata showroom-urilor  de mobilier din Ambient, acestea dobandind statutul de punct de atractie si de inspiratie pentru amenajarea locuintei.

In showroom-urile pentru mobilier din Ambient poate fi gasita o gama variata de canapele si fotolii, coltare de sufragerie, fotolii de masaj, saltele, accesorii si mobilier pentru dormitor, mobilier pentru bucatarie, coltare de bucatarie tapitate, mese si scaune de bar; scaune pentru birou, mobilier de sufragerie si de living, dulapuri cu usi batante sau usi culisante, dressing-uri, paturi cu sisteme de masaj, mobilier pentru birou din PAL sau sticla; mobilier pentru copii si tineret. De asemenea, Ambient ofera o gama impresionanta de piese de mobilier din fier forjat, din rattan, din impletitura sau din zambila de apa.

Related posts

Reduceri de 50% la decoratiuni de Craciun

Adina Meyers

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Adina Meyers

Ridge Tool construieste un Factory Service de 60.000 de dolari

Adina Meyers